מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בן להורים שחיים בנפרדאריאלה27/03/2011
שלום, בני בן 4, גדל איתי לבד מיום שנולד, אביו חי בנפרד מאיתנו.. מדי פעם בני מתקשה לעזוב אותי וללכת עם אביו בימים קבועים.. לאחרונה הקושי גדל: אני נאלצת לשכנע את בני להיפגש עם אביו ובנוסף נותנת הפתעות לדרך, רק כדי שיסכים ללכת איתו.. בימים האחרונים חלה החמרה- בני ממש בוכה, מבקש לא להפגש איתו! אגב,כשאביו בא לבקר אצלינו לעיתים, אז האוירה נעימה, כי אין את האיום שבעזיבה של בני אותי .. (בנוסף אוסיף שבני חוזר במצב רוח טוב מהמפגשים שלהם.) אביו איש קצת עצבני וחסר סבלנות וחסר מודעות ונעלב מבני ומגיב כמו ילד קטן ואז נהיה מן כדור שלג כזה שהתחיל בדחייתו של בני את אביו וממשיך בהיעלבותו של אביו ואז דחייתו את בנו, וצורת התבטאות והתנהגות מרוחקת, קרירה ,פגועה ועצבנית.... שאלתי היא: מה עליי לעשות? האם לאלץ את בני ללכת?? כמובן שהקשר ביניהם חשוב לי מאוד... מודה לכן מקרב לב. ממתינה לתשובתכן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בן להורים שחיים בנפרד - תגובה
סמדר ריינר27/03/2011שלום אריאלה,
תראי, לדעתי זה לא שיקול שלך בכלל אם להכריח אותו ללכת כיוון שאת מחוייבת עפ"י חוק.
נסי לבדוק מדוע בנך כל כך מתקשה לעזוב אותך? ייתכן שבלי לשים לב את משדרת משהו שמתקשה להיפרד ממנו.
אני מציעה לך ללכת להדרכת הורים מסודרת כדי להבין טוב יותר את הדינמיקה שגורמת למצב הזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)