ילד בגיל 6 עם 2 שפות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילד בגיל 6 עם 2 שפות
    מירה
    27/03/2011

שלום,
    אני נשואה+2 בנים ואנו גרים בניו-יורק.
    בני בן 6 ויש לו בעיות למידה והתנהגותיות, הבעיות ההתנהגותיות מתוארות בכך שאינו מוכן להתבגר, משחק במשחקים של קטנים, אינו משחק עם ילדים אלא רק מציק בכדאי לקבת תשומת לב, בוכה מכל דבר וצועק מכל דבר, התמודדות יומיומית מאוד קשה, הילד שלי נולד ב-2/2005 ולכן הוא מהמפסידים והינו בגן חובה, וכאן מתחילות הבעיות:
    קודם כל הוא מדבר שתי שפות , עברית ואנגלית, בבית אנו מדברים עברית ובגן אנגלית
    הדרישות בבית הספר הינם מאוד גבוהות: כתיבה, קריאה, מתמטיקה, ומשחקי פסיכולוגיה, אם הילד אינו מצליח בקריטריונים האלו, אינו יכול לעלות לכיתה א' ומשאירים אותו שוב גן חובה.
    אנחנו מאוד מתוסכלים מהמצב, מכיוון שבנינו אינו עומד בקריטריונים האלו ובנוסף יש לו בעיות התנהגותיות קשות גם בבית הספר וגם בבית, הוא מתפרץ בפתאומיות בכיתה ומתחיל לצעוק ללא שום סיבה, בבית הכל צריך להתנהל בבכי, ויש לי את בני השני בן 5 והוא לומד את ההתנהגות ממנו.
    התחלתי לטפל בגדול קודם ואני מביאה לו מורה פרטית 2 בשבוע לקריאה וכתיבה באנגלית, וכמובן 2 בניי לומדים קארטה 2 בשבוע ללמד אותם הקשבה, התמדה וכמובן ביטחון, אינינו יודעים מה לעשות בנדון!.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילד בגיל 6 עם 2 שפות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילד בגיל 6 עם 2 שפות - תגובה

סמדר ריינר
    28/03/2011

שלום מירה,
    מאוד מעניין שאת מתארת בעיות ריגשיות והתנהגותיות אבל מטפלת רק בבעיות הלימודיות, כאילו רק הן חשובות. האמת? הן הרבה פחות חשובות. הילד סוב ממצוקה ריגשית, זה לא קשור ל-2 שפות, וזה לא קשור לבעיות הלימודיות, אבל קודם כל צריך להתייחס לזה ורק אחר כך תוכלו לפתור הבעיות הלימודיות, לא קודם, כיוון שנשמע שהוא בכלל לא פנוי ללמידה כרגע.
    אנא פנו לטיפול פסיכולוגי בהקדם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיות רגשיות בילד גיל 6

מירה
    28/03/2011

קודם כל אני רוצה להודות לך על כך שחזרת אליי במהרה,
    אני ממש אין לי מושג איך אני מטפלת בנושא זה עם פסיכולוגית, היות ואנו חיים בניו-יורק. אני כמובן רוצה לטובת בני, אני רוצה לשאול איך אפשר לטפל בנושא זה, עם פסיכולוגית של בית הספר? או משהו פרטי.
    אני גם עוברת תקופה לא ממש פשוטה, אני בהריון חודש שביעי, האם בני מתוסכל מזה, מפחד, אחד המינוסים שלנו שאנו חיים לבד, לבד, לבד בניו-יורק ללא משפחה תומכת והכל נופל עליי וכמובן גם על בעלי, אנחנו במצוקה, עזרה!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיות רגשיות בילד גיל 6 - תגובה

סמדר ריינר
    28/03/2011

שלום מירה,
    כמו שמצאת מורים פרטיים בניו יורק וכמו שאת מוצאת כל בעל מקצוע אחר, אני מניחה שיש אפשרות למצוא גם פסיכולוג.תתעייני בקהילה שבה את חיה, דרך בית הספר ,המרפאה, שכנים וכו', בדיוק כמו שהיית עושה אם היית בישראל ובדיוק כמו שעשית כדי למצוא את המורים הפרטיים.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ילד בן 6

מירה
    28/03/2011

סמדר, תודה שנתת לי קצה חוט,
    יצרתי כאן קשר עם פסיכולוגית התנהגותית לגבי בני הגדול והסברתי לה, את הכל מיום הראשון שבני נולד שהכל התפתח אצלו מאוחר, ישיבה,זחילה והליכה וכמובן דיבור.
    ולפי הדיאגנוזה שלה ושל כל מה שהמורה טוענת בכיתה יש מצב שיש לבני HDD.
    בכל אופן תודה על העזרה, וטוב שיש אתר כזה שעוזר לאנשים במצוקה...
    תודה!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מצויין, בהצלחה.

סמדר ריינר
    30/03/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו