שאלות חשובות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• שאלות חשובות
    בת שבע
    28/03/2011

יש לי בן שנה וחצי כמעט , הוא מאוד מתעקש לקבל דברים מסויימים ואני לא מרשה
    אני אוסרת עליו ואז הוא מתחיל לבכות ולהתעצבן ואף להכות בראשו בעצבנות ובכעסים
    איך מתמודדי במצב הזה , שהוא מתסכל אותי וגם שהוא מתעקש על שלו

ועוד שאלה הוא התרגל שאנו הולכים לישון יחד איתו ואם אנו מניחים אותו במיטה לבדו הוא צורח ואז כאשר אנו נשכבים במיטה שלנו שהיא צמודה לשלו אז הוא נרגע ונשכב
    איך גומלים אותו מזה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלות חשובות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טרם קיבלתי תשובה זה די דחוף לי

בת שבע
    30/03/2011

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלות חשובות - תגובה

סמדר ריינר
    30/03/2011

שלום בת שבע,
    כדאי שתתרשמי פחות מהתגובות שלו. זה לא נורא שהוא כועס ומכה בראש, ולא נורא אם הוא צורח. יש פעמים שחשוב שאת תהיי קצת יותר עקשנית ממנו. אם הוא יראה שתהגובות שלו לא עוזרות, הן יחדו מעצמן.
    חושב מאוד שהוא ילמד לישון לבד ולא יחזיק אותכם בטרור שמחייב אתכם לשיון איתו, גםן אם הוא בהתחלה צורח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

בת שבע
    02/04/2011

היי,
    תודה על תשובותייך
    מה לעשות כשהוא בוכה ובוכה בזמן שמניחים אותו במיטה לבדו ואנו עוזבים את החדר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - תגובה

סמדר ריינר
    03/04/2011

שלום בת שבע,
    אני ממליצה על גמילה הדרגתית מהמצב הזה. בהתחלה לשבת איתו בחדר עד שהוא נרדם, רק אחד מכם ולא לשכב, אחר כך לשבת איתו פחות ופחות זמן וללכת, ואם הוא בוכה פשוט להתעלם, גם אם זה לוקח שעות. רצוי לתת לכך הכנה מילולית להסביר מה הולך לקרות, במילים פשוטות שמתאימות לרמת ההבנה שלו, אני מניחה שהוא קצת מבין. תהליך ההדרגה יכול לקחת שבוע שבועיים, וצריך סבלנות אבל לא לסגת אחורה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו