טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, ביתי תמר בת שנה ו4 חודשים,ילדה מוכשרת חברותית ופעילה,ב"ה. התפתחה מקצב מאוד זריז,מאוד אוהבת להיות ב"ענינים". בזמן האחרון התחילה לרצות לעשות הכל לבד! לנעול נעליים,ללבוש מעיל,לאכול וכו' ואם אני מנסה לשכנע אותה שאני אעזור לה היא ממש מתעצבנת ולא מוכנה ואז לא מצליחה לבד ונהיית מתוסכלת רציתי לשאול אם אני צריכה להיות מודאגת מזה כי היא בסה"כ מאוד קטנה? ומאוד הייתי שמחה לייעוץ איך להתמודד עם זה תודה אמא מודאגת קצת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום מימי, מודאגת בודאי שלא, בסך הכל מדובר במגמה בריאה וטובה. עם זאת ייתכן שיש מקרים שבהם רצוי להיות מעט יותר תקיפים איתה כשיש דברים שהיא לא יכולה לעשות לבד, ולהסביר לה שהיא אומנם גדולה, והיא יכולה הרבה דברים אבל היא גם צריכה עדיין לפעמים עזרה וכך היא תלמד ותוכל בהמשך לעשות לבד לגמרי. זה הכל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד