קשר בין היפראקטיביות לבעיות חברתיות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• קשר בין היפראקטיביות לבעיות חברתיות
    סיון
    28/03/2011

שלום רב,

בתי מזה כשנה הולכת לטיפול רגשי. אני פניתי על רקע של הילדה חסרת מנוחה, לא מסוגלת להאריך בפעילות לאורך זמן (לראות טלויזיה, לצייר ,לשחק לבד..). לקח למטפלת זמן להסכים אתי אבל היא אמרה שבכיתה א' אני יעשה לה אבחון של קשב וריכוז.
    ראוי לציין כי בגן היא ילדה שקטה, ביישנית, קצת סגורה ולטענת הגננת הילדה בסדר גמור והיא לא רואה אצלה שום בעית קשב וריכוז או היפראקטיביות.
    מה שלי הכי מפריע זה שהיא חסרה כישורים חברתיים. כשאני מזמינה לה חברות מהגן אלינו "יוצא ממנה שד" והיא מתנהגת בשתלטנות . אם לא סרים למרותה היא אומרת לילדה בפנים שהיא תגרש אותה מהבית שלנו, שהיא מגעילה / מכוערת וכו' , עד שהילדה מבקשת ללכת הביתה. לא משנה מה אמרנו לה זה לא עזר. זה גורם לי להמנע מלהזמין חברות אלינו.
    אני מרגישה שהיא לא יודעת כיצד לגשת לילדים, היא מציקה , יורקת מבטים רושפי אש, בקיצור לא נעימה.אבל- רק כשהיא בבית שלנו. בגן ואצל אחרים היא מלאך.
    שאלתי היא האם יש דרך לעזור לה בנושא הזה?האם יש סיכוי שהיא תשתפר או שזה יחריף? היא עולה לכיתה א' וחשוב לי שתתאקלם חברתית.

תודה מראש
    סיון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קשר בין היפראקטיביות לבעיות חברתיות - תגובה

סמדר ריינר
    28/03/2011

שלום סיוון,
    בודאי שיש דרך לעזור לה עם זה, אבל מאחר שהיא נמצאת כרגע בטיפול אני מציעה שתחזרי עם זה למטפלת שלכם, היא בטוח יודעת יותר טוב מה מתאים לילדה מאשר פורום כללי כמונו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו