אבא של הילדים בכלא

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אבא של הילדים בכלא
    ציונית
    28/03/2011

שלום יש לנו 2 ילדים בגילאי 3 וחצי ושנתיים לפני שבוע בעלי נעצר בעוד שבועיים יהיה משפט ונדע בדיוק מה קורה...... ולאן זה יוביל או לא!
    בעיקר יש לי 2 שאלות :
    1 האם לספר לגננת בגן כבר עכשיו. ? או אח"כ או אם בכלל לא....
    2 הילד מתנהג בצורה שונה הוא ילד מאוד חכם וילד טוב כנראה שכשאבא שלו נעלם לו כבר מהיום השלישי הוא התחיל להכות את אחותו... המון (זה היה קורה לעיתים נדירות )
    אומר מילים מו תחת קקי יורק וכו... וכל פעם שהוא נניח מבקש משהו ואני אומרת לו לא הוא משתטח לי ובוכה אבא אבא המון המון אני אומרת לו שזה בסדר אבא בצבא הוא שולח מתנות ושהוא יסיים שם את העבודה בצבא מילואים אנחנו נראה אותו אני אומרת לו גם אני מאוד מתגעגעת צריך להיות סבלנים וכו....
    אני צריכה לוותר לו? אני מאבדת סבלנות אחרי 5 6 פעמים של התנהגות כזאת אני צועקת עליו ואומרת לו דיי מספיק בבית שלנו לא מכים ..
    לעיתים רחוקות שהיה מתנהג לא יפה הייתי שמה אותו במיטה שיחשוב מנסה לקום ואני מחזירה עד שהוא מבקש סליחה על המעשה הרע ואז הוא קם
    היום אני לא יודעת מה לעשות ואני גרה אצל חמותי ביחידה וגיסתי מתערבת ואומרת לא נורא תיתני ... מה למה הוא בוכה מה הוא ביקש?(כדי לתת) וגם אמרה שאני צריכה להתנהג איתו יותר בעדינות.
    איך עליי לנהוג בדיוק לפי דעתך ואם אני טועה אז במה? זהו
    אם יש לך טיפים בנושא בלי קשר לשאלותי אז זה יהיה מעולה מחכה לתשובה דחופה מירית
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אבא של הילדים בכלא

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אבא של הילדים בכלא - תגובה

סמדר ריינר
    30/03/2011

שלום ציונית,
    חשוב לדעתי לשתף את הגננת, כדי שידעו מה המצב בבית ויוכלו להערך כדי לעזור לבן שלך.
    לגבי גבולות בבית, כן צריך להצבי אותם ובצורה ברורה, ובמקביל להתייחס ריגשית למה שקשה לילד. כשאת אומרת שאבא במילואים, את משקרת לו ואחר כך בסוף ייתכן שכן תצטרכי להגיד את האמת ואז תהיה בעיה.
    אני קודם כל הייתי אומרת לו שבטח קשה לו שאבא לא בבית. ושהוא מתגעגע אליו, ואפשר להכין לאבא ציור, וכו'.
    בהמשך אם אכן העניין יתפתח ובעלך יישאר בכלא אני ממליצה לך לפנות לייעוץ מסודר כדי לחשוב איך לספר זאת לילדים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו