בעיות חינוך

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בעיות חינוך
    אינגריד
    31/03/2011

הבת שלי בת שלוש שנים היא הבכורה היחידה והמפונקת היא ילדה מקסימה וחברותית ויחד עם זאת יש לה התקפי עצבים שאני לא מסוגלת להשתלט עליהם, כשיש משהו שהוא לא לרוחה או כשהיא לא מקבלת את הדבר שרצתה, מתחיל בכי וצרחות היסטריות שאי אפשר לשמוע ולהרגיע אותה אני לא מסגלת לשמוע את הצעקות ובאופן אירוני אני מתחילה גם לצעוק ,בשלב הזה הבכי שלה רק מחריף ואני נתקפת ברגשות אשם.
    הצורת דיבור שלה וכל דבר שהיא רוצה היא בצעקות ובכי אני מנסה להסביר לה שכשהיא צועקת אני לא מבינה אותה אך זה לא עוזר לי,
    אני משתדלת להעמיד גבולות בבית ומחוצה לו, לרוב כשאני אוסרת משהו ואמרת לא היא יודעת שזה לא והיא לא תקבל ,זה מביא אותה להתנהגות שלילית .(השתטחות על הרצפה פעם היא אפילו קראה לי סתומה וחוצפנית- בשלב הזה אני פשוט לוקחת אותה הביתה עקב ההתנהגות שלה ואם אנחנו בבית היא הולכת לעונש עד שהיא נרגעת).
    הילדה מאד קשורה לבעלי בכל פעם שאני מסה "לחנך" היא רצה לקטר לאבא שלה מכיוון שרוב היום אני איתה ואבא מגיע לשחק ולנשק וכל מה שהיא רוצה הוא קונה לה באופן טבעי היא מעדיפה אותו על פניי וזה מתבא בכל דבר כמעט היא צורחת שאני לא אלביש אותה בבוקר וגם לא רוצה לתת לי נשיקה שהיא הולכת לגן אני מרגישה לפעמים שהיא שונאת אותי אני מרגישה שאני נלחמת לחינם אני משתדלת להיות ההורה המחנך וזה לא עוזר ליוני חוששת שזה רק יחריף עם הגיל מה עליי לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות חינוך

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות חינוך - תגובה

סמדר ריינר
    31/03/2011

שלום אינגריד,
    ללא עיקביות אין ערך לגבולות שאת מציבה. אם בעלך לא מתואם איתך נראה לי שאין ברירה מלבד שתמצאו דרך לעבוד על שיתוף הפעולה ביניכם, בטיפול זוגי או הדרכת הורים משותפת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו