חוסר מוטיבציה כללית בילד בן 12

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• חוסר מוטיבציה כללית בילד בן 12
    מעיין
    01/04/2011

היי
    במסגרת התנדבותי אני חונכת ילד כבן 12
    הילד מסוגר בתוך עצמו וחסר ביטחון, קשה לו לסמוך על אנשים, הוא מחזיק בתפיסה שאין לו למה להשקיע כי גם ככה העתיד לא יהיה טוב
    הוא ילד לאמא חד הורית בעלת הפרעה נפשית, פעמיים בשבוע הוא לבד בבית במהלך היום, התקשורת בין האמא לילד לוקה בחסר, התנאים הכלכליים ירודים
    הילד אמור היה לעלות לכיתה ז' והוא לא הולך לבית הספר כל השנה , כי הוא פשוט החליט לא ללכת, אין לו חברים בבית ספר החדש, והוא אומר שמשעמם לו שם.
    אני לא מצליחה לגרום לילד להיפתח אליי, הוא עונה תשובות של: כן, לא, לא יודע, בסדר ולא מעבר.
    אין לילד רצון או מוטיבציה לבצע פעילויות בבית או מחוצה לו, אין לו קשרים חברתיים.
    מאוד היייתי שמחה לקבל עצות ודרכים להצליח ליצור קשר עמוק יותר עם הילד, ולגרום לו להבין שלא הכל בעולם כל כך שלילי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר מוטיבציה כללית בילד בן 12 - תגובה

סמדר ריינר
    02/04/2011

שלום מעיין,
    נראה לי שאת פונה לתחום שהוא קצת גדול על החונכות. במצב של הילד לדעתי הוא לא מתאים לחונכות כרגע, אלא זקוק להתערבות פסיכיאטרית ופסיכולוגית דחופה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו