תינוקת מושכת בשערות של אחרים ולעצמה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• תינוקת מושכת בשערות של אחרים ולעצמה
    טלי
    02/04/2011

אני אם חד הורית לילדה בת שנה ושלושה חודשים שנולדה פגית (משקל 1800) בחודש השמיני. היא גודלת ומתפתחת יפה מאוד גם בגובה וגם במשקל.
    בתחוילה הייתה מושכת בשערות של אחרים גם בבית וגם בגן ולחארונה החלה למשוך לעצמוה בשיער בחוזקה ממש תולשת לעצמה שיער (יש במקום בקרקפת שיש שם כמעטט קרחת). האם העובדה שנולדה במשקל נמוך קשור לכך או שיש הסבר לכך ומעבר לכך טיפול מעבר לרופא עור שאני מניחה שיש לפנות גם אליו.
    למרות שאני חד הורית לילדה יש אבא לקוח חלק פעיל בחייה וומשתתף בגידולה למרות שהיא רואה אותו באופן לא סדיר (עקב עבודתו) והם מאוד קשורים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תינוקת מושכת בשערות של אחרים ולעצמה - תגובה

סמדר ריינר
    02/04/2011

שלום טלי,
    ייתכן ומדובר בתופעה שנקראת טריכוטילומניה, היא נובעת מחרדה וכדיא לפנות טיפול בעניין. אם אתם גרים באיזור המרכז אתם יכולים לפנות למרפאת אם תינוק באיכילוב או למרפאת גיל הינקות של קופת חולים כללית בפתח תקווה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו