התקפי זעם

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• התקפי זעם
    ליאת
    03/04/2011

בתי בת 3 וכל בוקר אני יוצאת מאוד מוקדם לעבודה ובעלי הוא זה שמארגן אותה לגן. כל בוקר מתחיל בבכי וצעקות של "אני רוצה את אמא". היא לא רוצה להתלבש ועושה לבעלי סצנות עם צרחות וכל מה שבעלי מציע לה ללבוש היא לא רוצה. לציין שבתקופה שהייתי בחופשת לידה ואני ארגנתי אותה בבוקר לגן היא לא עשתה לי סצנות והתלבשה במהירות . לציין, שכל אחר צהריים אני לוקחת אותה מהגן ואני נמצאת עם הילדים כל אחר הצהריים עד שבעלי חוזר. אין לי אופציה לקחת אותה בבוקר ואולי יש דרך ליעץ לבעלי איך להתמודד עם הבעיה? עוד רק לציין שניסינו לבחור בגדים יום קודם וזה לא עוזר כי היא לא רוצה אותם למחרת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התקפי זעם

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התקפי זעם - תגובה

סמדר ריינר
    03/04/2011

שלום ליאת,
    שווה לבדוק אם יש משהו שבעלך עושה אחרת ממך, אוי זה מה שמשנה. באופן כללי אני לא חושבת שצריך לתת לילדה להכתיב מי מלביש אותה בבוקר. אני חושבת שיכול להיות שצריך פשוט להיות תקיפים וברורים איתה, שלא היא מחליטה, זה כרגע המצב והיא חייבת לשתף פעולה. אני מאמינה שעמדה תקיפה שלא מתרגשת מהבכי יותר מדי, לא מנסה לשכנע וכו' אלא פשוט קובעת עמדה בלי התנצלויות, תוכיח את עצמה אחרי מספר פעמים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו