הילד שלי חולה כל יומיים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• הילד שלי חולה כל יומיים
    תילתן
    28/01/2007

אני כבר מיואשת. יש הרבה הורים ששולחים את הילדים שלהם לגן כשהם חולים, ומאז שהתחיל החורף כל שבוע הבן שלי נדבר במשהו אחר - פעם מצונן, פעם גרון, פעם דלקת ריאות. מה אני יכולה לעשות בשביל להגן עליו? ולמה אין חוק נגד הורים אגואיסטים שבישביל מקום העבודה שלהם הם שולחים ילד חולה לגן והו מדביק את כולם? אוף זה כזה מרגיז...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הילד שלי חולה כל יומיים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מעון ילדים-עוד דרך לחסן ילדים

ד''ר יצחק סרוגו
    31/01/2007

מחלת חום בחורף אצל תינוקות ההולכים למעון ילדים היוא דבר שכיח. נכון שזה מתסכל כי לפעמים מחסירים הרבה ימי עבודה וגם הילד חולה, אולם אם זה מסתכם במחלות וירליות פשוטות -ראו זאת כעל עוד דרך להתחסן.
    לעיתים כשהמחלות הוירליות גוררות דלקות אוזניים חוזרות או דלקת ראות חוזרת כדאי להתייעץ עם הרופא המטפל ולשקול הוצאה מהגן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה באמת לא פשוט כשהילד חולה הרבה

ורד לב
    28/01/2007

עם זאת אולי זוהי הזדמנות לחזק אותו, לבנות אצלו מערכת חיסון חזקה יותר (ובדרך גם לכל המשפחה).
    זה נכון שיש הרבה ילדים שנשלחים לגן/ביה"ס כשהם חולים, כפי שישנם הרבה מבוגרים שמגיעים חולים לעבודתם/ מקום לימודיהם. אני חושבת שאנחנו פשוט חיים בחברה בה הנורמה היא להיות יצרני, לעבוד ולתפקד בכל מחיר וקצת שכחנו איך לנוח...לאפשר לגוף לסיים תהליכי החלמה...להבריא...לנסות ולהבין מה הגוף מנסה לומר לנו בנוגע לאורח החיים שלנו...
    לא יודעת אם את מתחברת לדברים הללו. אשמח לשמוע מה דעתך ומה את חושבת שחסר לך בידע או בהתנהלות מול המחלות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מאוד מתחברת למה שכתבת

תילתן
    28/01/2007

ונכון, זה קורה גם אצל מבוגרים...אבל כואב לי הלב על הבן שלי שחולה כל הזמן. איך אני יכולה לחזק לו את המערכת החיסונית? מה שאני עושה עכשיו - אני פשוט משאירה אותו בבית כמה ימים ומשתמשת בסירופים שאני קונה בחנות טבע. אצלי בבית אקמול זה נחשב מצב חירום. אני משתדלת לא לקחת תרופות וככה אני מרגילה גם את הילדים שלי. אני גם משתדלת (לא תמיד יוצא לי) לשמור שיהיה להם הרבה ירקות באוכל ופירות יש תמיד בבית. איך עוד אני יכולה לעזור להם? תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ישנן דרכים נוספות

ורד לב
    29/01/2007

אפשר כמובן להעזר במזונות מחממים ומחזקים, כמו אוכל מבושל ככלל ובפרט מזונות ותבלינים, כמו: בצל, שום, פלפל חריף, קנמון, ציפורן, ג'ינג'ר.
    אפשר לשלב אותם במזונות שהוא אוכל, או להכין תה מבושל מג'ינג'ר, קנמון וציפורן ולתת לו לשתות כמה פעמים ביום.
    אפשר לדאוג שהוא לא יאכל הרבה מזונות מקררים, כמו מוצרי חלב למיניהם (ורוב הילדים אוכלים מזה יותר מדיי, בטח בחורף) ומזונות טריים וקרים.
    אפשר לתת לו צמחים מחזקים על בסיס קבוע, כמו שווידיש ביטר, פרופוליס או ויטמין C.

לא כתבת לי בן כמה הוא והאם הוא ישתף פעולה עם משהו כזה.

חיזוקים נוספים בהם אפשר להעזר, הם דיקור (עובד נפלא על ילדים) או הומיאופטיה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו