לכ' סמדר ריינר

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• לכ' סמדר ריינר
    אוקסנה
    04/04/2011

שלום. לילד היה תקופה של "פחד" מכל דבר, גם אם זה תיקרה גבוהה, פרחים, עצים ו...! בבית חוץ מפחד ומפחד לא שמנו כלום. הגנו למצב שלשבת לשחק איתו לא יכולתי בישביל לא לשמוע מילה "מפחד". בתקופה הזו הילד גם היה הרבה עצבני בלי שום סיבה, כל הזמן היה בוכה ולא היה מוכן שאני השאל אותו מה קרה לו ו...! לפניי שבוע כשהילד היה עצבני ובוכה ישבתי ולא נתתי לו יחס. אחרי כמה דקות הילד הפסיק לבד. כבר 3 ימים הילד כמו שהיה לפני תקופה שעברה עלי. מדבר, צוחק, סוף סוף אנחנו יושבים ומשחקים, רוקדים ו...! אין בכי שהיו לו לא ברורות, פעם או פעמיים אני שומעת מילה ממנו "מפחד" (במקום תוך דקה 10 פעמיים). התקופה הזאות של "פחד" התחילה לא ברור לי ממה והפסיקה לא יודעת איך. מה זה היה? האם זה קשור לקשיים שלו? האם זה יכול לחזור? לא הייתי רוצה שזה שוב יחזור לו, כי אני פשוט לא מ-ת-פ-ק-ד-ת. איך אני יכולה לבדוק אם זה הפסיק סופי? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לכ' סמדר ריינר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לכ' סמדר ריינר - תגובה

סמדר ריינר
    04/04/2011

שלום אוקסנה,
    מה שהפסיק את זה זה חוסר ההתייחסות שלך לזה. אם תמשיכי כך, יש סיכוי טוב שזה לא יחזור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לכ' סמדר ריינר

אוקסנה
    04/04/2011

תודה על תגובתך. האם על החוסר ההתייחסות שלי אני לא ישלם מהיר? אני פשוט מפחדת לחשוב, אם אני ימשיך לא להתייחס כשלא טוב לו, שמחר מחרתיים הוא לא יסמוך עלי. מאוד חשוב לי שהילד יבקש ממני עזרה כשקשה לו. כי יוצא תמונה, כשלא טוב לילד, אני לא שם. אז מתי אני צריכה להיות עלידו, אם לא כשלא טוב לו? תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לכ' סמדר ריינר - תגובה

סמדר ריינר
    04/04/2011

שלום אוקסנה,
    נכון, אבל יש מקומות שבהם לא באמת לא טוב לו אלא זו מניפולציה. צריך ללמוד לזהות מתי זה אמיתי ומתי לא ולהגיב בהתאם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו