יש לי בעיה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• יש לי בעיה
    סופיייייייי
    30/04/2007

יש לי ילדה מדהימה בת שנה, ילדה חכמה ומבינה כמעט כל מה שאומרים לה, אבל היא ילדה שמשתוללת מאד, כשאומרים לה לא היא מתחילה לבכות ולצעוק ולהרביץ לעצמה בפנים ובראש וזה מציק לי שהיא ככה מרביצה לעצמה. מה ניתן לעשות שהיא לא תעשה זאת?
    ועוד דבר, הילדה שלי מבינה הרבה אבל עדין לא מדברת במקום לנסות ולדבר היא כמו מיללת מוזר כמו אוווווווו ארוך כזה , ואני לא יודעת אך לעודד אותה שתנסה לדבר, אני מנסה ומדברת איתה הרבה מה עלי לעשות?
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יש לי בעיה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• השתוללות

שרון באומל
    30/04/2007

שלום לך.
    הייתי רוצה שתכתבי עוד כמה פרטים: איך היא ישנה בלילה; איך היא הייתה בתור תינוקת, האם היא משחקת במשחק אחד או עוברת ממשחק למשחק.
    ייתכן ומדובר בקשיי ויסות ויש אפשרויות טיפול מצויינות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובי לשאלתך

סופיייייייי
    30/04/2007

היי שרון!
    הילדה שלי ישנה שעה וחצי בצהרים ובלילה היא ישנה כל הלילה,אך לעיתים היא יושנת ובאמצע הלילה מתעוררת בוכה טיפה ולבד נרדמת והיא לא רגועה בשינה, היא זזה הרבה והיא לא נשארת באותו מקום. כשאני משכיבה אותה על הכרית היא יורדת למטה ולצדדים ומתהפכת ומדי פעם היא זזה מצד לצד מתיישבת שניה ושוכבת לישון.
    כשהיא היתה יותר קטנה היא הייתה רגועה ולא בוכה הרבה ולא משתוללת אלא להפך שקטה. היא אוהבת לשחק בהרבה משחקים היא תופסת משחק משחקת ועוברת למשחק אחר, היא לא מחזיקה הרבה אף משחק אלא אם כן אני משחקת איתה וזה משאיר אותה לשחק באותו משחק עוד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השתוללות

שרון באומל
    01/05/2007

שלום לך שוב.
    מדברייך נשמע לי שייתכן שקיימים אצל ילדתך קשיי ויסות. בקצרה לגבי זה, יש ילדים שנולדים עם רגישות יתר לגירויים סביבם, כך שהם מתקשים לווסת אותם. כל גירוי מורגש על ידיהם בעוצמה חזקה יותר מאשר אצל ילדים אחרים. זה מאוד מקשה עליהם מבחינות רבות. אלו בד"כ ילדים תקינים לחלוטין, אפילו מאוד חכמים. פשוט, כל ריח, צליל, תחושה וכו' נחווים על ידיהם בעוצמה. לפיכך, קשה להם מאוד להירגע, גם ביום וגם בלילה. כל הזמן יש דברים שמפריעים להם. אצל מרפאה בעיסוק הם יכולים ללמוד לווסת טוב יותר את הגירויים. ככל שהולכים בגיל מוקדם יותר, כך ההקלה אצל הילד מהירה וטובה יותר, מניסיון. הייתי מציעה לך לפנות לאחד מהמכונים להתפתחות הילד שנמצאים בכל קופת חולים וללכת לאבחון אצל מרפאה בעיסוק. היא תוכל לעזור לך. אם את גרה באיזור חיפה, יש גם מרכז פרטי, אשר מוכר על ידי קופת חולים כללית וקופת חולים לאומית, אשר מחזירות יותר מחצי מעלות הטיפול, וכך אין צורך לחכות בתור. ייתכן ויש גם מרכזים כאלו באזורים נוספים, אני לא יודעת עליהם. אם את מעוניינת במרכז באיזור חיפה, את יכולה שוב ליצור עימי קשר, ואני אפנה אותך לשם.
    שיהיה בהצלחה.
    שרון באומל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו