בן שנתיים וחצי שזקוק לריפוי בעיסוק

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בן שנתיים וחצי שזקוק לריפוי בעיסוק
    אמא לתאומים
    07/04/2011

שלום,
    אני אמא לתאומים בני שנתיים ושלושה חודשים (נולדו בשבוע 29 שבועות), לאור הפגות אנחנו במעקב במכון להתפתחות הילד, אחד מהם נזקק לריפוי בעיסוק בעקבות התנהגות שמראה על קושי בדחיית סיפוקים לדוגמא: מאוד קשה לו לשחק לאורך זמן בקוביות, לאחר דקה או שתיים הוא זורק את כל הקוביות על הריצפה, דוגמא נוספת אם הוא יראה קן של נמלים הוא בכוונה יהרוס אותו, בנוסף הוא מאוד דורש לקבל את מה שהוא רוצה (לרוב אני לא מוותרת לו והוא נרגע יחסית מהר), הוא מרביץ לא מעט לאחיו התאום, נושך, ובד"כ רוצה את מה שיש לאחיו. אני חייבת לציין שהוא מאוד אוהב להקשיב לסיפורים, ומאוד מרוכז בהצגות.
    לפני כחצי שנה היינו ב 5 מפגשים אצל מרפה בעיסוק במכון להתפתחות הילד ובסיום המפגש החמישי, המרפה החליטה שהוא אינו צריך להגיע לעוד מפגשים. לפני כחודשיים היינו במעקב אצל הרופא והוא החליט שאנחנו צריכים לחזור לריפוי בעיסוק (לאורך כל הבדיקה בני התנהג בצורה פרועה באופן קיצוני, רק פיזר צעצועים בחדר ולא הסכים לעשות שם דבר ממה שהרופא ביקש), מאז עדיין לא נקבע לי תור והוא רק נדחה ונדחה.
    מאחר ואני לא רוצה לדחות את זה יותר מידי, שאלתי היא האם יש אפשרות לפנות למרפה בעיסוק באופן פרטי ולא דרך קופת חולים? האם יש אפשרות לקבל המלצה למישהו מאזור כ"ס-הוד השרון-רעננה? תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בן שנתיים וחצי שזקוק לריפוי בעיסוק - תגובה

סמדר ריינר
    07/04/2011

שלום לך,
    זהו לא פורום שעוסק בריפוי בעיסוק אלא בפסיכולוגיה.
    אני מניחה שיש מרפאות בעיסוק רבות שעובדות באופן פרטי, נסי לשאול את אלה שעובדות עם קופת חולים אם הן מקבלות באופן פרטי או שיכולות להמליץ לך על מי שכן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו