מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לא מרבה לדברליאת07/04/2011
בני בן 3 ו-8 חודשים. לאחרונה הגננת ביקשה להפנות להתפתחות הילד , פניתי טרם נקבעה פגישה. הפניה בעיקר בגלל העובדה שהיא טוענת שהוא מאוד מופנם בקושי מדבר לא יוזם שיחות עם חברים והרבה שקוע בתוך עצמו ומראה סימני עייפות. יצוין כי בבית מדובר בילד נלהב שאוהב ללכת לגינה ולשחק במשחקים שונים מביע דעה ומדבר . כשהיה קטן היינו גרים אצל הסבא (אבא שלי) אלמן שהתחיל קשר עם גויה דבר שסביבו היו הרבה ריבים וכעסים. בני נכנס לראשונה למסגרת גן בגיל שנה ו4 חודשים וזה היה באמצעות הסבתא אני לא לקחתי אותו לגן והיתה לו הסתגלות מאוד קשה כי הייתי עסוקה בבעיות משפחתיות . נראה שכיום הוא סובל ממחסומים רגשיים מאוד מופנם קשה לו להתבטא בגן מה אני יכולה לעשות? אשמח לעיצה ולדעה האם יש קשר בין הדברים. יצוין כי עברנו לבית משלנו וכיום כבר מספטמבר בגן שהוא גן דתי בשכונה אוהב מאוד את החברים אבל יותר בגנה הציבורית שכונתית ויותר קשה בגן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא מרבה לדבר - תגובה
סמדר ריינר08/04/2011שלום ליאת,
בהחלט יכול להיות שיש קשר בין העובדה שאת עסוקה בבעיות משפחתיות לקשיים של הילד. ייתכן שהמתח שלך משפיע עליו וגם העובדה שאולי את לא מספיק פנויה אליו נפשית. מאחר ואתם עומדים לפני פגישה במכון להתפתחות הילד אני מציעה שתמתיני לפגישה ותראי מה קורה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)