לא מרבה לדבר

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• לא מרבה לדבר
    ליאת
    07/04/2011

בני בן 3 ו-8 חודשים. לאחרונה הגננת ביקשה להפנות להתפתחות הילד , פניתי טרם נקבעה פגישה. הפניה בעיקר בגלל העובדה שהיא טוענת שהוא מאוד מופנם בקושי מדבר לא יוזם שיחות עם חברים והרבה שקוע בתוך עצמו ומראה סימני עייפות. יצוין כי בבית מדובר בילד נלהב שאוהב ללכת לגינה ולשחק במשחקים שונים מביע דעה ומדבר . כשהיה קטן היינו גרים אצל הסבא (אבא שלי) אלמן שהתחיל קשר עם גויה דבר שסביבו היו הרבה ריבים וכעסים. בני נכנס לראשונה למסגרת גן בגיל שנה ו4 חודשים וזה היה באמצעות הסבתא אני לא לקחתי אותו לגן והיתה לו הסתגלות מאוד קשה כי הייתי עסוקה בבעיות משפחתיות . נראה שכיום הוא סובל ממחסומים רגשיים מאוד מופנם קשה לו להתבטא בגן מה אני יכולה לעשות? אשמח לעיצה ולדעה האם יש קשר בין הדברים. יצוין כי עברנו לבית משלנו וכיום כבר מספטמבר בגן שהוא גן דתי בשכונה אוהב מאוד את החברים אבל יותר בגנה הציבורית שכונתית ויותר קשה בגן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא מרבה לדבר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא מרבה לדבר - תגובה

סמדר ריינר
    08/04/2011

שלום ליאת,
    בהחלט יכול להיות שיש קשר בין העובדה שאת עסוקה בבעיות משפחתיות לקשיים של הילד. ייתכן שהמתח שלך משפיע עליו וגם העובדה שאולי את לא מספיק פנויה אליו נפשית. מאחר ואתם עומדים לפני פגישה במכון להתפתחות הילד אני מציעה שתמתיני לפגישה ותראי מה קורה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו