מעשה מוזר

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מעשה מוזר
    כרמית
    08/04/2011

שלום רב, הבת שלי בת 3 ובזמן האחרון היא עושה מעשה מאוד מוזר ודי מדאיג: כשאני שמה אותה לישון בערב במיטה והיא לא נרדמת מיד, אני מוצאת אותה לאחר מכן כשהיא כבר ישנה בלי מכנסיים ובלי תחתונים, זה קרה כבר 3 פעמים.בבוקר כשאני מנסה לדבר איתה ולשאול אותה למה היא עושה את זה היא נעלבת מזיזה את הראש הצידה ולעיתים גם מייללת ולא ממש משתפת פעולה במילים. אני לא יודעת אם אני צריכה לדאוג, אני מתחילה לחשוב אולי מישהו עשה לה משהו. אני לא יודעת אם המקרה הזה קשור אבל לא ציינתי את העובדה שאנחנו חיים בחו"ל מזה כשנתיים, ביום ראשון האחרון כששיחקנו בעלי אני והבת שלי בחוץ פתאום היא נעלמה, לאחר כמה דקות ספורות בעלי הלך לחפש אותה ומצא אותה בחדר של העובד שלנו כשהיא שוכבת על המטה שלו ורואה איתו סרט ב DVD. שוב, אני לא יודעת אם לייחס לזה חשיבות כמובן מאותו הרגע העובד שלנו קיבל איסור מוחלט להכניס אותה שוב לחדרו. אני ממש מוטרדת וחסרת מנוחה. אשמח לתשובה, תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מעשה מוזר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מעשה מוזר - תגובה

סמדר ריינר
    09/04/2011

שלום כרמית,
    אם אכן קרה משהו, כדאי לשאול אותה על כך בצורה עדינה, ולא בצורה שעשוי להשתמע ממנה כאילו היא עושה משהו לא בסדר. אם אתם חושדים שמשהו קרה, הכי טוב לשאול ישירות, אבל לא בצורה שמאשימה אותה. ואל תתדאגי זה לא יכניס לה רעיונות לראש.
    הייתי מסבירה לה שלכל אחד יש זכות על הגוף שלו, ושלאף אחד אסור לגעת בו ללא רצונו, במיוחד במקומות הפרטיים ולהסביר לה מהם המקומות האלה. להגיד לה שמותר לה להגיד לא אם זה קורה לה ומותר לה לספר לאבא ואמא אפילו אם אמרו לה שזה סוד. בהמשך הייתי שואלת אותה אם קרה כזה דבר, שמישהו נגע בה והיה לה לא נעים, אולי היא פחדה להגיד לא ואולי היא פחדה לספר.
    חשוב לעשות את השיחה הזו כשאתם רגועים ולא לשדר לחץ.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מעשה מוזר

כרמית
    09/04/2011

תודה על התשובה, אבל דבר אחד אני לא בטוחה לגבי הורדת הבגדים, האם שמעת על מקרים כאלו והאם זה אומר משהו? תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מעשה מוזר - תגובה

סמדר ריינר
    09/04/2011

שלום כרמית,
    כן שמעתי, ויכול להיות שזה אומר מה שאת חושבת, יכול להיות גם שלא, לכן כדאי לבדוק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו