היפו סנסטיב..

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• היפו סנסטיב..
    רייצ'ל
    09/04/2011

שלום..
    רציתי לשאול יותר לגבי ההגדרה של ההיפו סנסטיב..
    מה המאפיינים שניתן לזהות איתם ילד או נער שסובל מזה,והאם זה קשור בחרדות?
    תודה רבה ושבוע טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היפו סנסטיב..

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היפו סנסטיב.. - תגובה

סמדר ריינר
    10/04/2011

שלום נועה,
    לא כל כך הבנתי למה את מתכוונת. האם את מתכוונת לתחום התחושתי? אם כך כדאי שתפני לפורום של ריפוי בעיסוק. אם את מתכוונת תחום הריגשי תפרטי קצת יותר את המקרה הספציפי כי לא כל כך ברורה לי ההגדרה שאת משתמשת בה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היפו סנסטיב.

רייצ'ל
    10/04/2011

קודם תודה רבה על שענית על פנייתי..
    כוונתי הייתה כמובן בתוחם הרגישי כמובן והגדרה שאני משתמשת בה זאת הגדרה שפסיכולגית השתמשה בה..
    הכוונה לרגישות גדולה למגע ולאורות חזקיעם רציתי לדעת האם יש עוד מאפיינים ובגלל מה זה מגיע..
    ושוב תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היפו סנסטיב. - תגובה

סמדר ריינר
    10/04/2011

שלם נועה,
    מה שאת מתארת לא נראה לי קשור בהכרח לתחום הריגשי, שווה לבדוק רגישות תחושתית. רגישות יתר רגשית מתייחסת יותר לפגיעות יתר במצבים שונים שגורמת לבכי או לתגובות רגשיות שלא פרופורציונליות לאירוע.
    אם יש בסיס חרדתי לרגישות התחושתית - יכול להיות מרכיב חרדתי, של חוסר שקט כללי שמתבטא גם ברגיושת לגירויים אבל זה לא הכרחי. צריך לבדוק ספיצפית למקרה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו