טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, בת 42 3 ילדים (22,16 ו3 ושלושה חודשים) עדיין לא נגמל מהטיטול מתפנק יתר על המידה "פחדן" ברמות מתעורר פתאום בימים האחרונים ובודק אם כולם בבית חוזר למיטה שלו ( ישן עם אחותו ונרגע) -הוא מתוק מאד וחוזר לישון . הוא חמוד חייכן מתוק ואנחנו אוהבים אותו מאוד אבל משום מה הוא לא מוכן להתבגר יש לו שיער ארוך (קוקו) עדיין לא סיפרנו אותו. והטריגר של המייל הזה - הוא פשוט אלוף בלא לאכול. לא אוכל מה שמציעים מה שאוכלים כולם ומתי שאוכלים. קצת מדאיג אותי (למרות שגם אני בתור אמא שלו עשיתי הרבה בעיות באוכל כמעט לא אכלתי ) 1. האם לקנות לו ויטמינים מתאימים. 2. האם להתחיל סידרת חינוך באוכל. שיחייב את כולנו. 3. האם זה יעבור??? 4. האם לספר אותו מייד והוא ייתבגר או ישתנה 5. האם הוא שולט עלינו 6. הוא מדאיג אותי. 7 אני מפחדת עליו לעיתים קרובות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד