טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, בני הוא בן שנתים ותשעה חודשים, מאז שהוא נולד הוא אוהב לישון עם חיתול ומוצץ, לפני מספר חודשים אני שמתי לב שעד שהוא נרדם הוא אוהב לקחת את החיתול שלו ולשים אותו בין הרגלים שהוא שוכב כמובן על הבטן ומרים את הרגלים,כמו ליצור חיכוך עם החיתול, אני רוצה לציין שהוא עדיין עם חיתולים ולא עם תחתונים. רציתי לדעת האם זה נורמלי, האם זה סתם דרך שלו להירדם או שזה משהו שצריך לשים לב אלין כבר עכשיו ולנסות לגרום לו להימנע מלעשות את זה. ושאלה נוספת האם יש כבר צורך לגמול אותו מחיתול, יש מצב שאחרי שאגמול אותו מחיתול אולי הוא יקח משהו אחר ויתחכך בו וכמובן אז הוא יהיה כבר עם תחתונים. אשמח לשמוע את דעתכם, יכול להיות שאני סתם דואגת והוא עוד קטן וזה ישתנה.
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום רינת משהו שדומה לאוננות בגיל זה הוא נורמלי לגמרי ואין בו כוונה מינית אלא יותר אלמנט של הרגעה. לא הייתי עושה מזה סיפור. התייחסי לנושא הגמילה מבלי להתייחס לנושא שהצגת. אם הוא בשל לגמילה אז זה הזמן. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד