טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום. הילד לא יודע לחזיר כשמרביצים לו ילדים אחרים. עם יש ילדים ובאים עליו, הילד מגיב כמו שהרביצו לו (גם אם לא הרביצו). הילד פשוט מרים ידיים ובורח לכיוון שלי או אחר. היום ילד אחד נתן מכה לילד שלי, הילד שלי ברח ממנו לצד אחר ואחרי זה מנסה להרביץ את עצמו בגף כמו שעשה הילד לילד שלי. אני לא חושבת שיהיה נכון להגיד לילד שלי לך ותחזיר ואם זה פשוט "כאב" לי לראות את התגובות של הילד שלי. מה אני עושה במצב הזה? אני לא רוצה שהילד שלי הלמד להרביץ ואם זה לא מוכנה לראות כשמרביצים לילד שלי. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום אוקסנה, הילד שלך מאוד חושש מילידם וכדאי להרגיל אותו בהתחלה לחברה של ילד אחד כל פעם, ללמד ואתו לשחק ולהנות עם ילדים שילמד שילדים הם לא דבר מפחיד אלא שכיף להיות איתם, לאט לאט עם הביטחון שהוא ירכוש יהיה קל ללמד אותו להתמודד עם ילדים שמרביצים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד