ילדה בת 4.5 חרדתית ובעיקר בלילה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילדה בת 4.5 חרדתית ובעיקר בלילה
    אביב
    10/04/2011

שלום
    בתי בת 4.5 (יש אחות נוספת גדולה בת 8) דבוקה אליי מהרגע שהיא פוגשת אותי בשעות אחהצ לאחר העבודה ועד שהיא עוצמת את עיניה בלילה, תוך שהיא טוענת שהיא פוחדת. אם זה בפארק היא לא תתרחק ממני יותר מ- 2 מטר , בימי הולדת היא יושבת עליי, אם מישהו זר מגיע הבייתה היא מבקשת להיות על הידיים, הפרידות ממנה בגן בבוקר הן בלתי נסבלות (אם כי קיימת מגמת שיפור מאז שהתפקיד הועבר לבעלי) , גם הגננת מציינת שאם יש אירוע שונה מהרגיל בגן היא נצמדת אליה מאוד והסיבה היא שהיא פוחדת. אציין שבאופן מפתיע יש מס' חברות שהיא מוכנה ללכת אליהם ולאפשר לי להשאיר אותה שם.
    הבעיה העיקרית היא בלילה- היא לא מוכנה לישון במיטתה. אנחנו מנסים את השיטה של להחזיר אותה למיטה בנחישות וזה מלחיץ אותה עד כדי בריחת פיפי מרוב לחץ. אנחנו לא יודעים אם לרחם עליה או שמדובר בהצגה שעובדת עלינו היטב, אנחנו מפחדים שיש לה בעיה אמיתית ואנחנו גורמים לה נזק בכך שדרך הטיפול שלנו אולי אינה מתאימה לבעיה שלה. בנוסף זה נראה לנו הזוי להילחם פיזית (והיא נלחמת בטירוף) עם ילדה בגיל הזה.

מה עושים
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילדה בת 4.5 חרדתית ובעיקר בלילה - תגובה

סמדר ריינר
    12/04/2011

שלום אביב,
    אני לא חושבת שהידלה עובדת עליכם, היא במאת מפחדת, אבל אני גם לא חושבת שאתם גורמים לה נזק. אולי כדאי שתלכו להדרכת הורים כדי לקבל כלים מפורטים יותר להתמודדות. כי אני לא חושבת שהעניין הוא מה אתם עושים אלא איך אתם עושים את זה. כאן יש משהו שכנראה לא עובד וקשה להסביר אותו בהתכתבות בפורום, אלא כדאי שאיש מקצוע יכיר אתכם קצת יותר לעומק ויוכל להבין מדוע קשה לכם להפעיל סמכות הורית בעניין של השינה ואיך לעזור לכם שם. זה קשור גם לעניין החרדות של הילדה באופן כללי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו