מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

תודה רבה, משהו אחרון
רונה13/04/2011ראשית, תודה רבה על הייחס (:
גם ההגיינה מטרידה אותי אבל לא כמו השאלה למה הוא עושה את זה? יכול להיות שזה מסקרנות? ראה משהו? לא יודעת זה בעיקר מטריד אותי
שוב תודה וסליחה על ההטרדה (:
רונה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה, משהו אחרון - תגובה
סמדר ריינר13/04/2011שלום רונה,
זה סוג של הכרות שלו עם הגוף שלו, אני ממש לא חושבת שזה מעיד על משהו מטריד אלא אם זה נעשה באופן אובססיבי שמונע ממנו לתפקד בתחומים אחרים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלפיייייייי תודות
רונה13/04/2011תודה רבה על היחס, חשוב לי שתדעי שאת עושה עבודת קודש!
שיהיה לך חג שמח
ושוב תודה (:
רונה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה גם לך וחג שמח:-)
סמדר ריינר14/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בבקשה!רונה11/04/2011
שלום רב,
יש לי ילד בן ארבע וחצי בזמן האחרון מטרידים אותי הרבה דברים
לדוגמא: שמתי לב השבוע שהוא מגרד את הישבן ולאחר מכן מכניס את האצבע לפה
ממש הזדעזעתי ובלי לשים לב כעסתי ואמרתי לו שאסור וזה מלא בחיידקים אז הוא ישר העביר נושא, יש לציין שמדובר בילד נורא פחדן ואם אני אומרת שאסור הוא ישר נבהל (זה שלעצמו מפריע לי - הפחד)
אם זה טבעי האם זה בסדר מדוע הוא עושה את זה, מכניס את היד לפה?
אולי זה נשמע מטומטם אבל זה ממש הטריד אותי
אנא עזרתך,
רונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה בבקשה! - תגובה
סמדר ריינר12/04/2011שלום רונה,
לא כל כך הבנתי את הסיטואציה. האם זיהית משהו שקורה הרבה פעמים או קרה פעם אחת? האם מגרד את הישבן כשהוא עירום או כשלבוש במכנסיים, לא באמת הבנתי מה הוא עושה, תנסי להסביר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסבר
רונה13/04/2011אז ככה: זה קרה פעמיים כשהוא לבוש צופה בטלויזה מגרד לו בפי הטבעת הוא מגרד ואח"כ הכניס לפה בפעמים האחרות הוא הריח (זה פחות הטריד אותי כי כנראה שזה מסקרנות) אבל זה שהכניס את ידיו לאחר הגרוד לפה ממש הטרידה אותי
האם יש לי ממה להיות מוטרדת?
לתשובתך אודה,
רונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסבר - תגובה
סמדר ריינר13/04/2011שלום רונה,
אני לא חושבת שאת צריכה להיות מוטרדת, אני מבינה שזה נעשה דרך הבגדים כך שזה לא כל כך מסוכן מבחינה הגיינית, ואם זה לא משהו שקורה כל הזמן הייתי מניחה לזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)