מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- האם לטפל?חסוי11/04/2011
אני בת 13
מאז שהייתי קטנה יש 8 דמויות שאני רואה ואני יודעת שלא קיימות,
אני לא רוצה ללכת לטיפול ולא סיפרתי עליהן לאף אחד. אני גם מאבדת זיכרון לתווך קצר וכולה לשכוח מה עשיתי לפני כמה דקות, שזה לא אופייני לי כי יש לי זכרון טוב.
ניסיתי כבר לספר לאבא שלי בעקיפין והוא לא היתייחס אילי ברצינות.
אני לא רוצה לאבד את הדמויות כי הן קרובות אילי ומדברותי אילי, אבל זה אומר שאני משוגעת? אני גם מפחדת שאם אני ילך לטיפול אנשים יתיחסו אלי כמו למשוגעת, ניסיתי פעם לכתוב כדי להוציא את הרגשות אבל עכשיו אין לי זמן ואני מרגישה שאני מאבדת שליטה, אני כבר לא יכולה להתרכז כמעט בכלום, ואני עושה יותר מידי ספורט כדי להדחיק את זה מה לעשות?! (סליחה על האורך)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם לטפל? - תגובה
נעמה סבג שמש12/04/2011נערה יקרה,
קטונתי מלומר שהדמויות לא קיימות.
אני לא חושבת שאת משוגעת ובאופן אישי מאמינה שיש ילדים\ אנשים עם כוחות אחרים.
אני רוצה להמליץ לך לפנות לגברת סמדר גפני ממכללת מהות. היא מטפלת גם במקרים כאלה. תתקשרי אליה ותראי אם זה מתאים לך.
בהצלחה!
נעמה סבג שמש, מנהלת רשת עידן ההורות
יועצת ומנחת הורים וצוותי חינוך
מומחית בהקניית אינטליגנציה רגשית והרגלי שינה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)