ילדה שחושבת שהיא מכוערת

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילדה שחושבת שהיא מכוערת
    ניקול
    12/04/2011

שלום, יש לי ילדה בת 5.5 ובתקופה האחרונה היא אומרת לי הרבה שהיא חושבת שהיא מכוערת וכשאני מתחילה לדבר איתה על הנושא היא משנה נושא למשהו אחר לגמרי, אני מנסה להסביר לה שהיופי הוא מבפנים במעשים הטובים, בלב ולא רק בחיצוניות
    אני מודאגת.... מדובר בילדה מאד חכמה בוגרת לגילה, אסרטיבית מאד, אוהבת מאד להתגנדר ועוד אציין שמבחינת מראה חיצוני היא גם נאה מאד.בתקופה האחרונה היא מאד בררנית באוכל. אשמח לשמוע את חוות דעתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילדה שחושבת שהיא מכוערת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילדה שחושבת שהיא מכוערת - תגובה

סמדר ריינר
    12/04/2011

שלום ניקול,
    נראה שהילדה שלך שואפת למושלמות. אני לא מספיק מכירה אתכם כדי לדעת למה זה קושר, אבל ייתכןם שזה קשור ציפיות שלכם ממנה. כדי להשקיע הרבה בלחזק אותה והתפעל ממנה,בעיקר מההמאמצים שלה להגיע לדברים ולא מהתוצאה וגם להשקיע בלשחק איתה הרבה, ולהגיש שבמשחק הכל בכאילו ולכן לא חייב להיות מושלם, להדגיש שמותר לטעות, אפשר לתקן, אפשר לצחוק ביחד על טעויות ולתת דוגמא אישית בעניין ולנסות לדאוג לכך שתהיה בבית אווירה משוחררת ולא הישגית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו