גיל ההתבגרות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• גיל ההתבגרות
    אופירה
    13/04/2011

הי

ילדתי הגיעה לגיל ההתבגרות היא כיום בגיל 13.5 ילדה חיננית טובת לב ביישנית אחה"צ בבית מסתגרת אך בבית הספר יש לה הרבה חברות, הבעיה שלי הינה ביחסיה עם אבא שלה. הם כמו חתול ועכבר היא מדברת אליו בצורה לא יפה אומרת מילות גנאי וכשאני מטיפה לה וכועסת עליה היא אומרת כמו שהוא מתנהג גם אני אתנהג אליו בחזרה. מה עלי לעשות כדי שההתנהגות הזאת לא תשתרש? שלא אגדל ילדה שהיתה מנומסת לילדה פרא ילדה שתגדל לדבר כך למבוגר / לבעלה / ילדיה והאנשים הסובבים אותה. אני חייבת לציין שכשהיא מתווכחת עם אביה פעם הייתי נוקטת עמדה לכאן או לכאן וכמובן שכל צד שלא נקטתי עמדה לכיוונו היה מתרעם עלי, עתה כשאני לא מתערבת היא מרגישה שאני זונחת אותה ולא אכפת לי ממנה, ובעלי מרגיש שאני בשתיקתי מאפשרת לדברים לקרות . אני ממש אובדת עצות אנא את עצתכם המהירה כי שדה הקרב הזה פשוט מתיש....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גיל ההתבגרות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גיל ההתבגרות - תגובה

סמדר ריינר
    13/04/2011

שלום אופירה,
    נשמע לי שזו בעיה שקשורה לבעלך ובתך, ורק לנסות לפתור את זה דרכה זה גם לא הוגן וגם לא יעיל. מה חלקו של בעלך בעניין הזה? האם היא צודקת כשהיא טוענת שהיא מתנהגת אליו כמו שהוא מתנהג? האם הוא מתנהג בזלזול ובצורה לא נעימה אליה? אולי גם הוא צריך ללמוד התייחס אליה נכון, אני לא יודעת. לכן כדאי שבעלך ייקח אחריות אם המצב לא נראה לו במקום להאשים אותך ויפנה הוא לייעוץ, זה קצת קשה לייעץ לך איך הוא ישפר את יחסיו עם בתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גיל ההתבגרות לסמדר

אוראל
    15/04/2011

סמדר נראה לי ששיקפת נכון את המצב, לדעתי היחס שלו כלפיה אינו מכובד והיא צודקת בטענתה. תודה על העצה.

אופירה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמחתי לעזור, חג שמח:-)

סמדר ריינר
    16/04/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו