מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שבועיים ללא שינה ....מיכל וראם19/04/2011
שלום ..
אנו ההורים של נדיר בן 2.4 שנים ושל מנור בן 5 חודשים ...
לפני כשבוע + .נדיר היתעורר בשעה 21:30 (כשעתיים אחרי שנרדם... ) עם בכי היסטרי
וצעק "איה איה " .. כאילו משהו כואב לו ... לא הבנו בדיוק מה ושאלנו אותו ע"מ להבין מה מציק לו .ולא הצלחנו...
אחרי כ3/4 שעה של בכי נירדם שוב למשך שעתיים ושוב היתעורר וחזר על עצמו עד הבוקר...
בבוקר לקחנו אותו לרופא שעשה בדיקות כלליות דם שתן ב"ה הכל תקין...
וחשבו שאולי וירוס בקיבה אמרו שלושה ארבע ימים זה יעבור אם צריך אקמולי..
במהלך היום הילד תקין לא מתלונן על כאבים פעיל הכל תקין..
וכך כבר למעלה משבוע מהלך יום תקין בערב מתחיל ...
שללנו כאב שיניים ... היתייעצנו עם עוד רופאת ילדים שבדקה אותו ....
ניגשנו גם ל"טרם" ואין כלום מהבחינה הפיזיולוגית .....
כשמנור נולד נדיר קיבל אות ממש יפה ואנו משתדלים לחזק ולתפח את נדיר כאח גדול..
נדיר ואנו כבר למעלה משבוע ללא שינה ואנו ממש אובדי עיצות...
נודה לעצתכם..
נדיר מיכל וראם...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבועיים ללא שינה .... - תגובה
סמדר ריינר20/04/2011שלום מיכל וראם,
אני באמת לא יכולה לדעת מה מציק לנדיר,כי אני לא מכירה אתכם מספיק. עם זאת שמתי לב למשפט אחד שכתבתם ואולי הוא נותן רמז כלשהו: "כשמנור נולד נדיר קיבל אותו ממש יפה ואנו משתדלים לחזק ולטפח את נדיר כאח גדול". מהמשפט הזה נדמה לי שאני לומדת שייתכן שאתם מאוד רוצים שנדיר יהיה מרוצה ויקבל את אחיוו יפה ואתם מנסים להראות לו כמה כיף להיות אח גדול. יכול להיות שמה שחסר זו התייחסות שלכם לחלקים שבהם יש רגשות שליליים סביב הולדת אח. לא הכל חיובי, ולא חייבים להפוך הכל לחיובי. ייתכן שנדיר מקנא, מרגיש עזוב, כועס וחוץ מזה, הוא ממש לא גדול, הוא גם קטן עדיין, ולפעמים בא לו להיות עוד יותר קטן. ייתכן שחסרה לגיטמציה לכל הדברים הללו. תנסו לשנות גישה בעניין, להיות סבלניים לכך שלפעמים גם הוא תינוק, שהוא קטן עדיין, שהוא כועס ומקנא וזה לגיטימי. ייתכן שאתם "סותמים" את התחושות האלו ולא מרשים להם לבוא לידי ביטוי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)