הייתי רוצה להתייעץ

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• הייתי רוצה להתייעץ
    טל
    20/04/2011

צהריים טובים
    לפני כמספר חודשים בעלי "תפס" את ביתי בת ה-10 נכנסת לאתרי סקס, שוחחתי עימה והסברנו לה שאנו לא מסכימים לה.... והורדנו תוכנת חסימה. אני רוצה לאמר שאני ובעלי היינו בהלם טוטלי לא הבנו איך ילדה בגילה מתעניינת בתחום כזה והיא כל כך קטנה.
    היום הייתי עם ביתי בעבודה וראיתי ששוב היא נכנסה היא טענה להגנתה שניסתה לצפות בסרט והקליקה וזה מה שיצא.
    מיותר לאמר כמה אני מאוכזבת ממנה וכל כך פגועה מכל העניין הזה, זה כל כך מוזר לי
    ואני לא יודעת איך לנהוג בה. בעלי רוצה לפעול בחומרה ,לבטל לה את החוגים לא להרשות לה להביא חברים או ללכת לחברים. יש לציין כי ביתי ילדה כל כך טובה, מצטיינת בלימודים , ממושמעת , חברותית ואהובה על כולם.
    אנא התייחסותכם והתייעצותכם , אין לי מושג מה לעשות.
    תודה תודה וחג שמח לכולכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הייתי רוצה להתייעץ

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הייתי רוצה להתייעץ - תגובה

סמדר ריינר
    20/04/2011

שלום טל,
    על מה אתם כל כך כועסים? ממה אתם כל כך מאוכזבים? הבת שלכם סקרנית, וזה טבעי. מדובר בילדה ממושמעת וטובה, האם העובדה שיש לה סקרנות מינית, כמו לכל ילד, ופעם אחת היא לא שומעת בקולכם מצדיקה תגובה כל כך חריפה?
    לידיעתכם ענישה בדרך כלל לא עוזרת, היא רק משפילה את הילד. מה גם שלבטל לה חוגים זו לא רק ענישה אלא ממש למנוע ממנה דברים שחשובים להתפתחותה.
    נראה לי שאתם מגזימים מאוד, לא מאפשרים לה לטעות לפעמים, למעוד, כמו כולנו. אתם תמיד עושים הכל נכון וכמו שצריך? אף פעם לא טעיתם? אף פעם לא התפתיתם?
    גם היחס שלכם למיניות דורש מחשבה נוספת בעיני. האם לילדה שלכם יש מידע על מין ומיניות? האם היא קיבלה ממכם הסבר מסודר על איך מגייעם ילדים לעולם? אם לא, כדאי לשבת איתה ולדבר על לקנות לה ספר מתאים לגילה בעניין. יש סיכוי שאז היא לא תצטרך לשאוב אינפורמציה בדרכים שלא רצויות לכם. חשוב גם להסביר לה שמה שרואים בסרט סקס הוא מעוות ולא משקף יחסי אהבה מכבדים בין גבר לאשה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו