מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- העניין התחיל להפריע לי ממש...luna21/04/2011
כמעט חודשיים אני רואה את בני משחק באיבר המין שלו ובא אלי ומתלונן שהוא גדל
אני לא יודעת מה לעשות אני עונה לו עוד מעט יחזור להיות קטן וזה קורה כמה פעמים ביום
לפעמים בנוכחות אנשים אני ישירות לוקחת אותו לשירותים היום בערב זה קרה והדבר הפריע לו מאוד בלילה לפני שישן ראיתי שזה ממש לא הפירע לו
אני ממש מבולבלת אני לא יכולה לראות את זה כי ממש התחיל להפריע לי
אני יודעת שזה אולי טבעי אבל בתדירות של כמה פעמים ביום ?<
ואיך אני מסתד\רת עם זה מה אני אמורה להסביר לו מה להגיד או סתם לא להעיר ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד משהו ששכחתי לציין שאחר כך הוא
luna21/04/2011מכניס את האצבע לפה וזה ממש הבהיל אותי ורצתי לספר לבעלי ואין לנו מושג
מה לעשות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד משהו ששכחתי לציין שאחר כך הוא - תגובה
סמדר ריינר22/04/2011שלום לונה,
לא ציינת את הגיל של הילד, וגם לא ברור לי ממה נבהלת כל כך.
בעיקרון רצוי שאבא ידבר עם הילד על כך שאתם מבינים שלגעת בעצמו שם זה עושה לו נעים ואכן זה גורם לכך שהאיבר יגדל וכך זה אצל כל הבנים,וזה טבעי וזה בסדר אבל זה דבר שעושים בפרטיות.
אם הילד מאונן כמה פעמים ביום, זה יכול להעיד על מצוקה כלשהי, או שהוא משתמש בזה כדי להרגע או הוא נחשף בשלב כלשהו לגירויים מיניים לא תואמים, בטלוויזיה, בבית או בחוץ.לכן אם זה ממשיך בתדירות כזו, הייתי מתייעצת עם איש מקצוע בצורה יותר מסודרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה הוא בן 3
luna22/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני יודעת שילדים וגן בנות בתקופה
luna22/04/2011מסויימת נוגעים בכל מיני מקוקמות בגופדם כדי להכיר את הגוף
אבל נבהלתי כי לא ידעתי שהם מרגישים משהו כשנוגעים באיבר המין שלהם בגיל
כזה קטן (3 שנים) .
והתדירות היא 3 פעמים ביום כגשהוא מתעורר בבוקר ובמשך היום עוד כפעמיים .
לא יודעת אם עם בן 3 אפשר לדבר על עניין כזה ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני יודעת שילדים וגן בנות בתקופה - תגובה
סמדר ריינר22/04/2011שלום לונה,
אפשר להגיד לילד בן 3 שאתם מבינים שזה נעים לו וזה טבעי וזה בסדר, וזה טבעי שהאיבר גדל, ככה זה אצל בנים, אבל עושים את זה בפרטיות.
כן, ילדים בכל הגילאים יש להם מיניות והם מאוננים. זה טבעי לגמרי. הבעיה היא רק בתדירות ובפומביות.
שלוש פעמים ביום זה קצת הרבה, וכמו שאמרתי קודם זה יכול להעיד על מצוקה כלשהי, לא בהכרח שקשורה למיניות, אבל ייתכן שגם.
אם זה נמשך בתדירות הזו אני ממליצה לגשת לייעוץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה וחג שמח
luna22/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה וחג שמח:-)
סמדר ריינר22/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)