פג

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• פג
    חסוי
    23/04/2011

שלום,

בני בספטמבר יתחיל ללכת לגן והוא יהיה בן שנתיים וארבעה חודשים. שאלתי היא האם אני אמורה לעדכן את הגננת שנולד פג ? כיום הוא ככול הילדים ולא נראה עליו שנולד קטן.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פג

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פג - תגובה

סמדר ריינר
    25/04/2011

שלום לך,
    תראי אין תשובה של נכון או לא נכון. כנראה שיש לך התלבטות ואת לא מתארת אותה.את שואלת את השאלה מתוך ציפייה שיש תשובה מלמעלה שתפתור לך דילמה מסויימת. לצערי זה לא עובד ככה. אני יכולה לנסות לשער שאת מצד אחד לא רוצה ליצור סטיגמה אצל הגננת ולתת לילד שלך התחלה כמו כולם אך מצד שני את חוששת שיהיה לו קשה ואת רוצה שהיא תהיה מודעת לקשיים שלו כדי שתוכל להגן עליו ולהתאים את האתגרים ליכולת שלו.
    פגות, כמו שאת בטח יודעת לא נבחנת רק בגודל גופני אלא בעיקר בקשיים התפתחותיים ועיכובים שונים. השאלה אם מתוך ההכרות שלך עם הבן שלך את מתרשמת שיש לו קשיים, ועד כמה הם מהותיים, והשאלה גם אם מתוך ההתרשמות שלך מהגננת, את חושבת שמדבור באשה פתוחה וסבלנית שאפשר לדבר איתה ושיכולה להגמיש את דיעותיה. בהתאם לשתי השאלות האלה כדאי לך לנסות ולגבש החלטה.
    אם יש קשיים,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פג המשך

חסוי
    26/04/2011

אין קשיים התפתחותיים הוא ככול הילדים בגילו ויותר מזה
    אז אני מבינה שאין מה לספר לגננת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פג המשך - תגובה

סמדר ריינר
    27/04/2011

שלום לך,
    על פניו לפי מה שאת מספרת ייתכן שלא. בכל זאת הייתה לך התלבטות וייתכן שיש בזה יותר מזה, אני עדיין לא יודעת למה התלבטת ואם יש סיבה בכל זאת, שחשבת עליה ולא פירטת שכן תדברי עם הגננת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו