חברה ילדותית

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• חברה ילדותית
    א
    23/04/2011

שלום
    חברה שלי מזה כשנה מתנהגת בילדותיות כלומר אינפטיליות. מדובר בבחורה בת 25 ללא חברים המשחקת בבובות. מבחינה מנטלית מפותחת כילדה בת 13.
    כדוגמא תחביב אהוב עליה הוא לשחק בבובות ולאסוף אותם, למרות גילה.
    היא רגישה מאוד ואינה מקבלת שום שינוי אלא מסתגרת ובוכה, נמנעת מלצאת ללא מלווה (אני או אמה)

שאלתי האם ניתן לעשות משהו בנידון במקרה שילדה/אישה זו אינה אפילו מסוגלת לעבוד בעבודה רצינית (עובדת כ3 שעות ביום). היא כבר עברה טיפול שלא עזר לה כטענתה.

תודה לעוזרות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חברה ילדותית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חברה ילדותית - תגובה

סמדר ריינר
    25/04/2011

שלום לך,
    זו לא שאלה שנוגעת לפורום ילדים.מבוגרים ילדותיים הם בכל זאת מבוגרים. שנית, בדרך כלל, לצערי, אין פטנט כזה שתשובה פסיכולוגית בפורום תפתור בעיה שטיפול פסיכולוגי לא פתר.
    שלישית, הייתי בודקת האם הבעיה היא רק עם החברה שלך או בקשר שלה עם אמה (או שני ההורים), שמצד אחד מאוד לא מרוצה מהילדותיות של בתה אך מצד שני לא ממש משחררת אותה לגדול. במקרה כזה, טיפול בבת בלבד אכן לא יעזור ויש צורך בטיפול שמערב את ההורים. ייתכן גם שיש צורך במעורבות פסיכיאטרית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

א
    25/04/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמחתי לעזור.

סמדר ריינר
    25/04/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו