מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מיואשת מבני בן החמשמירב26/04/2011
יש לי בן מקסים בן 5, יש לו אח נוסף בן שנתיים וחצי.
מאז שאחיו נולד החלה הידרדרות ביחסים בינינו. בזמן האחרון אנחנו מגיעים לפיצוצים אישיים ואני כבר לא יודעת איך להתגבר על זה.
הוא לא מקשיב כשאומרים לו לא, מרבה להתפרע, להציק לי, מרבה לשאול שאלות אחת אחרי השניה שאם זה לא היה מציק, הייתי אומרת שהוא סקרן.
כל פעם שהוא צריך ללכת לישון, זה נגמר במריבה כי הוא רוצה מים, אחר כך משחק, אחר כך שאלה, פיפי וכו' עד שאני מאבדת את הסבלנות לגמרי.
אני מרגישה שאני מאבדת אותו, נאמרות מילים קשות שלי כלפיו והדבר היחיד שאני רוצה ממנו זה שיהיה בשקט, שיניח לי לנפשי.
מה עושים??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיואשת מבני בן החמש - תגובה
סמדר ריינר27/04/2011שלום מירב,
נשמע שמצד אחד בנך מעוניין בתשומת לב ממך, את לא פירטת אבל ייתכן שתשומת הלב הזו לא ניתנת בדרך אחרת אלא רק אם הוא מציק, ומצד שני ייתכן שקיים אצלך גם קושי להציב גבולות.
חשוב שתנסי להבין גם את נקודת מבטו, ייתכן שבעיניו הוא איבד את המרכזיות שלו בבית, אוי הוא מרגיש שהרבה פחות קשובים אליו, שאם הוא לא ינדנד ממש המון אפשר כמעט לשכוח מקיומו. לכן חשוב לנסות לתת לו התייחסות יזומה, לפני שהוא מתחיל להציק ועל דברים אחרים, חיזוקים חיוביים על דברים נחמדים שהוא עושה, זמן איכות לבד, וכו', וכן להשתדל להתעלם מהתנהגויות שליליות. כלומר כשאת מזהה "הצקה" להגיד לו די, פעם אחת ופשוט לנסות לא להתייחס לזה, לא להביא לו מים או לענות לו על שאלות לפני השינה, לא להתרשם מההתפרעות שבאה בעקבות זה, אם זה לא יניב עבורו תוצאות הוא יחדל מזה עם הזמן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)