אינטרנט

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אינטרנט
    עדנה
    28/04/2011

השבוע ביתי בת 7 וחצי אמרה ברגעשל צחוקים כאלו בבית שהיא כתבה או הציעה לכתוב בגוגל: "בחורה יפה בלי תחתונים ובחורה שרואים לה את התחת".אנ י ככה די נדהמתי וניסיתי ברוגע להבין את הענין ומה היה.לפי הבנתי היא לא באמת כתבה או ראתה אלא סתם שלפה את זה באותו רגע -דבר שמתאים לה לעשות אבל עצם זה שהיא בכלל חשבה על הרעיון...הענין די מטריד אותי .דיברתי איתה ואמרתי לה שאצלינו לא רושמים במחשב מילים גסות וכו.לא עשיתי מזה ענין.איך אוכל להבהיר לה את הנושא מבלי לעורר את סקרנותה מידי ודוקא לעשות ההפך?יכל להיות שהיא שמעה את זה באיזה מקום ואני סתם מעוררת ענינים שהיא בכלל לא חובת עלהים?כיצד עלי לנהוג לדעתך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אינטרנט

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אינטרנט - תגובה

סמדר ריינר
    28/04/2011

שלום עדנה,
    בודאי שהיא חושבת על העניינים האלה, ובמידה מסויימת זה טבעי, לילדים, גם יותר קטנים יש סקרנות מינית וזה חלק מההתפתחות התקינה. חשוב שתתני ילדה הסבר מסודר, אפשר להעזר בספר שמותאם לגיל שלה, על איך מגיעים ילדים לעולם, על גוף האדם ועל ההבדלים בין המינים. בלי לכעוס ובלי לתת לה תחושה שהיא אשמה. היא לא באמת עשתה משהו רע. מעבר לזה כדאי ברוגע לדבר איתה - על מאיפה היא חשבה על הרעיון, האם נתקלה בכך במקום כלשהו, כדי להבין טוב יותר האם נחשפה למשהו חריג. זה הכל. מעבר לזה לא הייתי נלחצת ולא עושה עניין ובודאי לא נותנת לה להרגיש שמין זה דבר מלוכלך והסקרנות שלה לא במקום, כי היא כן. כמובן עדיף שזה ייעשה בצורה מסודרת, ובהסבר מוסמך שבא ממכם ולא דרך האינטרנט.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו