טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום לכן, יש לי ילדה בת שנתיים וילד בן חמש. הקטנה מאוד מקנאה באחיה וכל פעם שאני נמצאת איתו היא מתחילה להפריע, לרצות על הידיים שלי להציק לו. אני נמצאת איתם ברוב שעות היום בעלי לפעמיים עוזר איתם. בזמן האחרון כל פעם שבעלי רוצה להיות עם הקטנה היא מתנגדת לו ורוצה להיות רק איתי, גם כשאנחנו אצל המשפחות היא לא מוכנה להתנתק ממני ולוקח לה הרבה זמן עד שהיא יותר עצמאית ומשחקת. בעלי הוא יותר הקשוח ואני יותר הרכה. אני לא יודעת כבר מה לעשות כי זה פוגע בי, בילדה ובכל המשפחה, הייתי מאוד רוצה להיות יותר זמן עם הגדול ושבעלי יהיה עם הקטנה. היא לא רוצה לבוא אליו ואז הוא מוותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום מאיה, את כנראה מאוד מתרשמת מכך שהילדה בוכה ומיד נענית לה או מגיבה בחוסר אונים. חשוב שתנסי להיות יותר תקיפה וברורה עם הילדה, ותנסי לא התייס לבכי שלה ולהעמיד גבולות ברורים, לא כל דבר שהיא רוצה היא יכולה לקבל באותו רגע, גם אם הדבר הזה זו את. אם את לא מצליחה, כדאי לפנות הדרכת הורים מסודרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד