ילדה בת שנתיים רוצה רק את אמא

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילדה בת שנתיים רוצה רק את אמא
    מאיה
    28/04/2011

שלום לכן,
    יש לי ילדה בת שנתיים וילד בן חמש. הקטנה מאוד מקנאה באחיה וכל פעם שאני נמצאת איתו היא מתחילה להפריע, לרצות על הידיים שלי להציק לו. אני נמצאת איתם ברוב שעות היום בעלי לפעמיים עוזר איתם. בזמן האחרון כל פעם שבעלי רוצה להיות עם הקטנה היא מתנגדת לו ורוצה להיות רק איתי, גם כשאנחנו אצל המשפחות היא לא מוכנה להתנתק ממני ולוקח לה הרבה זמן עד שהיא יותר עצמאית ומשחקת. בעלי הוא יותר הקשוח ואני יותר הרכה. אני לא יודעת כבר מה לעשות כי זה פוגע בי, בילדה ובכל המשפחה, הייתי מאוד רוצה להיות יותר זמן עם הגדול ושבעלי יהיה עם הקטנה. היא לא רוצה לבוא אליו ואז הוא מוותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילדה בת שנתיים רוצה רק את אמא - תגובה

סמדר ריינר
    28/04/2011

שלום מאיה,
    את כנראה מאוד מתרשמת מכך שהילדה בוכה ומיד נענית לה או מגיבה בחוסר אונים. חשוב שתנסי להיות יותר תקיפה וברורה עם הילדה, ותנסי לא התייס לבכי שלה ולהעמיד גבולות ברורים, לא כל דבר שהיא רוצה היא יכולה לקבל באותו רגע, גם אם הדבר הזה זו את.
    אם את לא מצליחה, כדאי לפנות הדרכת הורים מסודרת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו