אוננות היא דבר טבעי זה נכון אבל ,

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אוננות היא דבר טבעי זה נכון אבל ,
    אין לי מושג
    28/12/2007

מה קורה כשהיא מוגזמת?
    ביתי בת ה 8 מאוננת כל יום ואפילו פעמיים ביום בסיטואציות מוזרות.
    כמו מול צפייה בטלויזייה או קריאה בספר. (אני לא מדברת על לפני השינה..)
    או קיי דיברנו על זה הסברתי לה שזה דבר פרטי ולא מופע קרקס ציבורי (כמובן שלא במילים האילה)
    למרות זאת היא חוזרת על זה בציבור או בפני אחותה הקטנה.
    אני לא יכולה לומר שזה לא מטריף אותי שלמרות ההסברים היא לא מפנימה משהו.
    היא תלמידה מצויינת חברותית וחברתית, מדברת על הכל, מה שכן יש לה אופי תחרותי ולחוץ לעיתים.
    ניסיתי לבדוק אפשרות שהיא תחת לחץ מסויים או בחסך מאיתנו ההורים (לא ממש אפשרי מאחר ואנחנו איתן המון)
    יתכן ויש לה תחושה שהיא מחזיקה על כתיפה יותר ממה שאמורה
    לא יודעת
    מה דעתך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אוננות

שרון באומל
    01/01/2008

שלום לך
    אוננות הינה הדרך אותה מצאה ביתך על מנת להתמודד עם מתח פנימי שהיא חשה, ואניה מצליחה לפרוק אותו בדרכים אחרות. אני חושבת שכל מה שעשית עד עתה הוא מצויין ויכולת ההתבוננות שלך בביתך עמוקה וטובה. לכן, אני מסכימה עם דעתך שכנראה יש מתח פנימי שאינו בא לידי ביטוי באופן מילולי. הייתי מציעה, בשעת רוגע, לומר לביתך שאת מבינה, דרך ההתנהגות שלה שיש כמה דברים שמלחיצים אותה והיית רוצה לעזור לה בכך. האם היא יכולה לשתף אותך? בנוסף, הייתי מנסה למצוא יחד עימה דרכים אחרות, פיסיות, לפריקת המתח, כגון: לרקוד עם מוסיקה בחדר שלה, ללכת לגן שעשועים (כן, אפילו בגילה) ושם לפרוק את האנרגיה. ויש עוד הרבה מאוד דרכים.
    הייתי בודקת גם מדוע היא מאוננת ליד אחותה. אני מתארת לעצמי שיש לכך משמעות.
    אם את נתקלת בחוסר שיתוף פעולה, הייתי מציעה לך לפנות לאיש מקצוע למספר שיחות, על מנת להצליח לעלות עימה על דרך המלך.
    בברכה,
    שרון באומל
    פסיכולוגית קלינית
    טל' לקביעת התייעצות: 054-5551479

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו