פחדים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• פחדים
    דיקלה
    30/04/2011

שלום.
    ביתי בת 6 וחצי(כיתה א) ילדה מאוד אינטילגנטית עם אינטילגנציה ריגשית מדהימה.
    ילדה מאוד נוחה,מנומסת ןמקובלת חברתית.לאחרונה אני שמה לב לשתי תופעות שמטידות אותי.האחת ביתי מאוד עצורה,בוגרת מידי לגילה כאילו מפחדת לא להתאים לתבנית המושלמת שנוצרה לה. לא מתפרעת,מתחשבת מידיי,עוזרת מידיי.הכול לפי הספר
    ודבר שני יש לה פחדים כמו אם צוחקים צחוק מתגלגל היא בלחץ אני ינשום , אם מישהו ישן אז שלא קרה לו משהו,אם משתעלים היא נלחצת,כשנוהגים היא בלחץ ועוד כאלה דברים.
    האם זה נורמלי ? ואיך אני גורמת לה להשתחרר ולהיות יותר ילדה ופחות מבוגרת
    האם צריך עזרה מקצועית?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פחדים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פחדים - תגובה

סמדר ריינר
    01/05/2011

שלום דיקלה,
    זה אכן לא אמור היות ככה, אין ספק שהילדה במתח ובלחץ והיא סובלת. המצב שאת מתארת כן מצדיק בעיני פנייה לעזרה מקצועית, שכוללת עבודה עם הילדה ואיתכם ההורים, או אפילו רק איתכם כדי לעזור לה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

דיקלה
    01/05/2011

תודה רבה על תשובתך המהירה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשה, שמחתי לעזור.

סמדר ריינר
    01/05/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו