טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום. ביתי בת 6 וחצי(כיתה א) ילדה מאוד אינטילגנטית עם אינטילגנציה ריגשית מדהימה. ילדה מאוד נוחה,מנומסת ןמקובלת חברתית.לאחרונה אני שמה לב לשתי תופעות שמטידות אותי.האחת ביתי מאוד עצורה,בוגרת מידי לגילה כאילו מפחדת לא להתאים לתבנית המושלמת שנוצרה לה. לא מתפרעת,מתחשבת מידיי,עוזרת מידיי.הכול לפי הספר ודבר שני יש לה פחדים כמו אם צוחקים צחוק מתגלגל היא בלחץ אני ינשום , אם מישהו ישן אז שלא קרה לו משהו,אם משתעלים היא נלחצת,כשנוהגים היא בלחץ ועוד כאלה דברים. האם זה נורמלי ? ואיך אני גורמת לה להשתחרר ולהיות יותר ילדה ופחות מבוגרת האם צריך עזרה מקצועית? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום דיקלה, זה אכן לא אמור היות ככה, אין ספק שהילדה במתח ובלחץ והיא סובלת. המצב שאת מתארת כן מצדיק בעיני פנייה לעזרה מקצועית, שכוללת עבודה עם הילדה ואיתכם ההורים, או אפילו רק איתכם כדי לעזור לה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד