פחדים אצל ילד בן 3

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• פחדים אצל ילד בן 3
    סיון
    30/04/2011

יש לי ילד בן 3 (כמעט) ולאחרונה אומר לי שאינו רוצה ללכת לגן, וממש בוכה בבוקר ,עוד מהבית עד הכניסה לגן וגם אחרי שאני עוזבת (או בעלי) הוא בדר"כ מאוד חברותי ואוהב את הגן ,ילד מפותח מאוד לגילו (מבחינה התנהגותית..וחכם)
    הגננת ציינה בפניי כבר שיש לו קצת חשש מזרים , אם מישהו זר נכנס לגן אז הוא קצת מפחד, ולי האו אומר גם בבית שהוא לא רוצה שיסגרו את הדלת של הגן (השער)
    אנו ההורים לא יודעים כיצד להתמודד עם זה ויחד עם זאת מדברים איתו כל הזמן ושואולים אותו שאלות ומעודדים אותו , מנסים לדובב אותו בכל דרך, כיצד ניתן להתמודד עם זה ,עם הפחדים שלו ושהוא כל הזמן אומר , אני לא רוצה ללכת לגן ,אני לא אוהב את הגן
    הגננת ששוחחתי איתה בעניין אמרה שתבדוק מה היא יכולה לעשות ואמרה שבמהלך היום באופן כללי הוא בסדר ומשתתף אחרי זה בפעילויות הגן.
    אני צריכה כלים איכותיים כדי לעזור לו , מבקשת עזרתכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פחדים אצל ילד בן 3

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פחדים אצל ילד בן 3 - תגובה

סמדר ריינר
    01/05/2011

שלום סיוון,
    לא ציינת איזה שאלות אתם שואלים אותו ומה הוא עונה לכם. חשוב באמת לנסות להבין מה קרה לאחרונה, ממה הוא בעצם פוחד, מה לדעתו יכול לקרות, למשל אם זר ייכנס לגן או אם לא יסגרו את השער. חושב גם להבין אם החרדה היא מעצם הפרידה ממכם, גם אחה"צ או בהזדמנויות אחרות או ספציפית רק מהגן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו