ילדה בת שש וחצי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילדה בת שש וחצי
    רוית
    01/05/2011

שלום ,

הבת שלי בת שש וחצי ילדה מאוד חביבה, ותרנית ואוהבת חברה.
    הבעיה איתה שהיא חייבת לתקן כל אחד שטועה ולא חשוב במה. כל מה שהיא שומעת ולא אומרים נכון היא ממש כועסת ולא חשוב כמה נאמר לה שמותר להתבלבל ונביא דוגמאות לכך היא תמיד חוזרת לזה וכועסת מאוד כאשר זה קורה. זה יכול להיות ילד וגם מבוגר. גם אם משהו לא מסתדר לה במשחק היא כועסת ומיד בוכה אני ממש לא יודעת מה לעשות ומסבירה לה יפה ולעיתים אף כועסת עליה מחוסר אונים. מה אני יכולה לעשות למענה נראה לי שזה לא בשליטתה כי בסך הכל מדובר בילדה טובת לב .

אשמח לתשובה מקצועית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילדה בת שש וחצי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילדה בת שש וחצי - תגובה

סמדר ריינר
    01/05/2011

שלום לך,
    ההתנהגות של בתך מעידה על חרדה כאשר משהו יוצא משלמות. אני לא יודעת ממה נובעת החרדה, אני רק יכולה לשער כיוון שלא נתת הרבה פרטים. ייתכן שמדובר בילדה בכורה שיש ממנה הרבה ציפיות? גם אם אתם לא אומרים באופן מפורש ייתכן שהיא גדלה בהרגשה שההישגים שלה מאוד חשובים? ייתכן שמסיבה כלשהי היא לא מרגישה מספיק מרחב "לשחק" עם הדברים והכל נראה לה מאוד נוקשה וחייב להיות רק בדרך אחת ומושלם. אני ממליצה על טיפול במשחק אצל פסיכותרפיסט או פסיכולוג שעובד עם ילדים ,בשילוב הדרכת הורים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו