מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ילדה בת שש וחצירוית01/05/2011
שלום ,
הבת שלי בת שש וחצי ילדה מאוד חביבה, ותרנית ואוהבת חברה.
הבעיה איתה שהיא חייבת לתקן כל אחד שטועה ולא חשוב במה. כל מה שהיא שומעת ולא אומרים נכון היא ממש כועסת ולא חשוב כמה נאמר לה שמותר להתבלבל ונביא דוגמאות לכך היא תמיד חוזרת לזה וכועסת מאוד כאשר זה קורה. זה יכול להיות ילד וגם מבוגר. גם אם משהו לא מסתדר לה במשחק היא כועסת ומיד בוכה אני ממש לא יודעת מה לעשות ומסבירה לה יפה ולעיתים אף כועסת עליה מחוסר אונים. מה אני יכולה לעשות למענה נראה לי שזה לא בשליטתה כי בסך הכל מדובר בילדה טובת לב .
אשמח לתשובה מקצועית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ילדה בת שש וחצי - תגובה
סמדר ריינר01/05/2011שלום לך,
ההתנהגות של בתך מעידה על חרדה כאשר משהו יוצא משלמות. אני לא יודעת ממה נובעת החרדה, אני רק יכולה לשער כיוון שלא נתת הרבה פרטים. ייתכן שמדובר בילדה בכורה שיש ממנה הרבה ציפיות? גם אם אתם לא אומרים באופן מפורש ייתכן שהיא גדלה בהרגשה שההישגים שלה מאוד חשובים? ייתכן שמסיבה כלשהי היא לא מרגישה מספיק מרחב "לשחק" עם הדברים והכל נראה לה מאוד נוקשה וחייב להיות רק בדרך אחת ומושלם. אני ממליצה על טיפול במשחק אצל פסיכותרפיסט או פסיכולוג שעובד עם ילדים ,בשילוב הדרכת הורים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)