חיפוש מגע

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• חיפוש מגע
    אסף
    02/05/2011

שלום רב
    בני בן 5.5 הוא ילד ללא בעיות מיוחדות (מעט במוטוריקה עדינה).

לאורך חצי השנה האחרונה אנו מגלים שהוא כל הזמן מחפש מגע, בעבר עם ילדים וכעת יותר ויותר עם מבוגרים (הורים, גננת, משפחה).
    הדבר נעשה באופן מוגזם ולעיתים הוא גם מקבל תגובות עדינות כמו "זה לא נעים לי" "אתה כמו דבק (בהומור), וכו'.

כשמעירים לו הוא לפעמים נפגע, אבל לא חדל, ולעיתים אף מגביר את ההתנהגות ונהיה אף יותר "מציק".

ממה זה נובע לדעתכם?
    מה אפשר לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חיפוש מגע

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חיפוש מגע - תגובה

סמדר ריינר
    02/05/2011

שלום אסף,
    ייתכן שהדבר נובע ממצוקה כלשהי של הילד. לא סיפרתם שום פרטים על המשפחה כך שקשה לי לדעת ממה זה נובע. ייתכן שהוא מרגיש שהוא לא מצליח להכיל את עצמו, אולי הוא חרד וקשה לו להיות לבד לא בצמידות למישהו. מכיוון שזה גם עלול להיות מסוכן, כי הוא עול להיצמד גם לאנשים הלא נכונים שעלולים לנצל זאת לרעתו, אני ממליצה לכם לפנות לטיפול כדי לברר יותר לעומק ממה זה נובע ואיך אפשר לטפל בזה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חיפוש מגע 2

אסף
    02/05/2011

תודה על תשובתך המהירה.
    האמת שכשאני חושב על זה, הילד מאד עסוק כל הזמן בתכנים שנוגעים למוות.
    "האם תהיו עצובים כשאני אמות?"
    "לא רוצה למות בצבא" וכלמיני כאלה.
    אני לא יודע האם זה מתאים לגיל או שזה ממש חריג.
    יכול להיות שזה גם קשור?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חיפוש מגע 2 - תגובה

סמדר ריינר
    03/05/2011

שלום אסף,
    תכנים של מוות הם לא חריגים לגיל, אבל ייתכן שאינטנסיביות שבהם התכנים מופיעים אצל בנך היא כן חריגה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו