ילדה צעקנית

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילדה צעקנית
    אגם
    02/05/2011

היי ביתי בת 3 וחצי נולדה פגית, ילדה מאוד חכמה נימצאת בגן פרטי.
    מפריע לי שהיא כל הזמן צועקת ועצבנית והיא לפעמיים מכה אבל רק אותי או את בעלי בגן היא לא מעזה.
    היא מאוד עצבנית (יש לה סיבה ואני מודעת לכך שגם אני וגם בעלי אשמים כי יש הרבה מריבות בבית ואני במיוחד אחרי הלידה שלה נהייתי מאוד עצבנית לא כלפיה כמובן)
    מאוד רע לי ואני לא יודעת איך להתמודד אני מנסה לפעמייים להתעלם אבל זה לא עוזר(כי ככה הגננת אמרה לי לעשות פשוט להתלעלם)
    איך עליי לנהוג איתה כשהיא צועקת ומרביצה ובכלל לא מתנהגת כראוי?
    היא ילדה מדהימה ביופיה ובחוכמתה ובשנינות שלה ואני מאוד רוצה לשנות את ההתנהגות הזאת.
    אגב כשסיפרתי לגננת היא לא האמינה שביתי מתנהגת איך שאני מתארת בגן היא ילדה מדהימה.
    תודה מראש על התייחסותכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילדה צעקנית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילדה צעקנית - תגובה

סמדר ריינר
    02/05/2011

שלום לך,
    כדאי לנסות להבין את מקורות התסכול שגורמים לה להלגיב ככה, לשקף לה ואתם במיים ולתת לה פתרונות חלופיים למכות וצעקות (אני מבינה שקשה לך שלא תהפניתי אלייך עכשיו, אמא מדברת בטלפון, תמתיני ואחר כך נעשה משהו כיפי ביחד - או להציע לה למעוך כדור ספוג או להרביץ לבובה או כל דבר אחר שלא גורם נזק אבל נותן הכרה לזה שבאמת קשה לה והיא כועסת). כמו כן חשוב לתת דוגמה אישית, ואם אתם מתנהגים בעצבנות זה לא כל כך יעיל לדרוש ממנה להתנהג אחרת כל עוד אתם לא עושים שינוי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו