חרדות מאוכל...

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• חרדות מאוכל...
    אמא
    02/05/2011

שלום רב לכן,
    בתי הבכורה והיקרה, בת 7 וחצי, החלה לפתח חרדות מדאיגות מחנק מאוכל, ח"ו.
    לפני כחודש וחצי נתקעה לה עצם של דג בגרון, אשר ב"ה הוצאה לאחר זמן קצר ביותר. אך הדקה הזו בה היא הרגישה נחנקת היתה מפחידה עד אימה (גם אותי... ומאד!!!). מאז, לא רק שהיא לא מוכנה לגעת בדגים (שזה מילא...), אלא היא חרדה מאוכל באופן כללי. היא צמצמה לעצמה באופן משמעותי את מגוון סוגי המזון שהיא מסכימה לאכול, היא אוכלת בכמויות קטנות, ואת רוב הדברים שהיא כן אוכלת - היא לועסת המוווןןןןןן, עד שזה נהיה ממש רך ומרוסק, כדי שחס וחלילה לא ייתקע לה..זמן הארוחה אורך המון זמן, וארוחת צהריים רגילה יכולה להימשך גם על פני שעתיים.
    הנושא הזה מכניס המון לחץ, גם אצלה וגם אצלי, אני מרחמת עליה, דואגת לה, ודואגת מפני ההשפעות על העתיד. לעיתים אני גם כועסת על ההתנהגות שלה, וכועסת על עצמי שאני כועסת עליה... אני יודעת שהייא לא אשמה, אך זה מאד מדאיג, מאד מעצבן, ומאד מתסכל... אני רוצה לעזור לה, ופשוט לא יודעת איך...
    למי לפנות? ממי אפשר לקבל הדרכה בנושא כזה? וכיצד ניתן להפחית חרדות? (התשובה בשאלות הנפוצות לא כ"כ עזרה לי).
    אודה לכן מאד על תגובתכן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדות מאוכל...

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדות מאוכל... - תגובה

סמדר ריינר
    03/05/2011

שלום לך,
    את יכולה לפנות לאחת ממנהלות הפורום שעוסקת בטיפול בחרדות ועובדת באיזור שלך, או לפנות למרפאה ציבורית של משרד הבריאות באיזור מגורייך. את יכוהל גם לבקש המלצות נוספות מפסיכולוגית בית הספר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו