מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אסור לתת לתינוקות דבש?תמר28/01/2007
שלום,
שמעתי שאסור לתת לתינוקות לאכול דבש עד גיל שנה בגלל שהמערכת החיסונית שלהם עדיין לא מספיק חזקה בשביל להתמודד עם החיידקים שבדבש...השאלה היא האם מותר לאכול דבש בהנקה? האם יש עוד מוצרים שאסור לתת לילדים בגיל הזה? תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן
ענת29/01/2007אסור לתינוקות עד גיל שנה דגים וחלב ניגר
מוצרי חלב אפשר לתת מגיל 9 חודשים וגם את הצהוב של הביצה
את הלבן מותר לתת רק מגיל שנה
גם פירות טרופייים לא מומלץ לתת לפני גיל שנה (תות שדה, מנגו, אפרס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאכן אסור דבש עד שנה
ורד לב29/01/2007בגלל רעלן הבוטוליזם שעלול להיות בו שיכול לגרום לפגיעה עצבית חמורה, עד כדי מוות.
אין כל בעיה לאכול דבש בעצמך כשאת מניקה. שום בעיה.
לגבי מזונות אחרים, זה גם עניין של גישה.
אני בד"כ מעדיפה להמליץ לחכות עם מוצרי חלב בכלל, דגנים מכילי גלוטן (חיטה, שעורה, שיפון, שיבולת שועל), סויה ומוצריה, פירות טרופיים, סולניים (עגבניה, חציל, תפו"א, פלפל), דגים ובוטנים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני יודעת שאסור דבש
תילתן28/01/2007ובכלל כדאי לך לנסות שהאוכל שלו לא יהיה כזה מתוק. אולי ככה כשהוא יהיה גדול אז הוא יאכל פחות ממתקים, כי לא יהיה לו דחף למשהו מתוק. לא עולה לי בראש מאכלים אחרים ולגבי הנקה - אני ממש לא יודעת אבל נשמע לי הגיוני שאם את מניקה שווה לך גם להפסיק עם דבש בדיוק כמו שאסור אלכוהול. שיהיה לך בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)