אסור לתת לתינוקות דבש?

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אסור לתת לתינוקות דבש?
    תמר
    28/01/2007

שלום,
    שמעתי שאסור לתת לתינוקות לאכול דבש עד גיל שנה בגלל שהמערכת החיסונית שלהם עדיין לא מספיק חזקה בשביל להתמודד עם החיידקים שבדבש...השאלה היא האם מותר לאכול דבש בהנקה? האם יש עוד מוצרים שאסור לתת לילדים בגיל הזה? תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אסור לתת לתינוקות דבש?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כן

ענת
    29/01/2007

אסור לתינוקות עד גיל שנה דגים וחלב ניגר
    מוצרי חלב אפשר לתת מגיל 9 חודשים וגם את הצהוב של הביצה
    את הלבן מותר לתת רק מגיל שנה
    גם פירות טרופייים לא מומלץ לתת לפני גיל שנה (תות שדה, מנגו, אפרס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אכן אסור דבש עד שנה

ורד לב
    29/01/2007

בגלל רעלן הבוטוליזם שעלול להיות בו שיכול לגרום לפגיעה עצבית חמורה, עד כדי מוות.
    אין כל בעיה לאכול דבש בעצמך כשאת מניקה. שום בעיה.

לגבי מזונות אחרים, זה גם עניין של גישה.
    אני בד"כ מעדיפה להמליץ לחכות עם מוצרי חלב בכלל, דגנים מכילי גלוטן (חיטה, שעורה, שיפון, שיבולת שועל), סויה ומוצריה, פירות טרופיים, סולניים (עגבניה, חציל, תפו"א, פלפל), דגים ובוטנים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני יודעת שאסור דבש

תילתן
    28/01/2007

ובכלל כדאי לך לנסות שהאוכל שלו לא יהיה כזה מתוק. אולי ככה כשהוא יהיה גדול אז הוא יאכל פחות ממתקים, כי לא יהיה לו דחף למשהו מתוק. לא עולה לי בראש מאכלים אחרים ולגבי הנקה - אני ממש לא יודעת אבל נשמע לי הגיוני שאם את מניקה שווה לך גם להפסיק עם דבש בדיוק כמו שאסור אלכוהול. שיהיה לך בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו