עזרה בבבקשה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• עזרה בבבקשה
    טליה
    03/05/2011

יש לי ילד בן 5.9 חכם, מקסים, בוגר, פעיל חברתית ובכל זאת, יש משהו שמפריע לי ואני לא יכולה להגדיר, לדוגמא, לפני כמה ימים ילד מהגן שהוא גם שכן חיכה בחדר המדרגות עד שהילד שלי יעלה וכשראה אותו צחק. הילד שלי אמר אני יודע למה הוא צוחק הוא צוחק עלי. או שהיו פעמים בעבר ששמענו אותו אומר "אני טמבל" "אבא לא אוהב אותי". בכל דבר שאנחנו עושים, גם אם הטיול היה הכי כייפי הוא ישים לב רק לשלילי שקרה באותו יום. אני חייבת לציין שמאז ומעולם הוא קיבל חיזוקים גם מבית וגם מהגן על היותו בעל ידע כללי רחב, שהוא חכם, שהוא יכול שהוא מצליח, אני לא מבינה מאיפה זה מגיע זה מתסכל אותי, אני רוצה לעזור לו ולא יודעת מה לעשות? האם לפנות לפסיכולוג? האם יש משהו שאנחנו בבית יכולים לעשות?? אני מוצאת את עצמי לעיתים מבטאת את הכעס שלי על המחשבות שלו בפניו. לאיזה כוון לפנות???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה בבבקשה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה בבבקשה - תגובה

ליאת גרוס
    04/05/2011

לדעתי אמירותיו אילו מעידות על חוסר ביטחון ועל מצוקה. העובדה כי אמר שאבא לא אוהב אותו היא אמירה חזקה שמשקפת את תחושתו. במידה וכך מרגיש ברור שזה משפיע גם על כל השאר. אני ממליצה לפנות ליעוץ הורי עח מנת להבין יחד עם איש מקצוע את חוויותיו של הילד ולקבל הדרכה מתאימה על מנת לטפל בהם. בגיל זה התערבות פסיכולוגית שנעשית עם ההורים יכולה להיות מאד מאד יעילה וזריזה. עם הגיל זה יהיה קשה יותר.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו