מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ילדה בת 7אני01/05/2007
בתי בת 7 מרטיבה בלילה לעיתים , זה יכול להיות פעם בשבוע וזה יכול להיות פעם בחודש.
יש מצבים שהיא קמה באמצע הלילה לשרותים.
אני מקפידה לפני השינה שתלך לשירותים.
לעיתים היא נרדמת בסלון אז אני לוקחת אותה מתוך שינה האם זה בסדר? אני מפחדת שהיא
תפספס.
השאלה האם זה נורמלי הפיספוסים האלה ?
האם זה בסדר שאני מרימה אותה כאשר היא נרדמת?
אשמח לתשובה יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרטבת לילה
שרון באומל01/05/2007שלום לך.
במקרה של ילדה בת שבע שמרטיבה באופן קבוע, אם כי מועט, הייתי פונה לרופא המשפחה על מנת לברר את הסיבה לכך. גיל 7 הוא בהחלט גיל בו ילדה אמורה להיות גמולה. ייתכן וקיים קושי פיסי ורופא יוכל לעזור, או להפנות למומחה שיוכל לעזור. אם את חושבת שההרטבה היא על רקע רגשי (טראומה, שינוי באורך החיים, גירושים וכו') אנא כתבי לי על זה מעט ואוכל להתייחס.
בהצלחה.
שרון באומל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת ברזל
ענת זפרני01/05/2007שלום רב
אני מצטרפת לדעתה של שרון לפנייה לרופא משפחה
ילדים רבים חווים ירידה בברזל שמתבטאת בהרטבות.
רופאי הילדים מסבירים שמדובר במנגנון מוחי שאמור להעיר אותנו כשיש לנו לחץ בשלפוחית. ילדים שסובלים מאנמיה - כל כך תשושים ועייפים ששנתם הופכת לכבדה ועמוקה - כך שהם לא מתעוררים לשרותים.
ברזל, שניתן בטיפות או בכדור משפר פלאים את המצב ממש אחרי ימים ספורים!!
בהצלחה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהללא שום רקע למיטב ידיעתי
אני01/05/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)