ילדה בת 7

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילדה בת 7
    אני
    01/05/2007

בתי בת 7 מרטיבה בלילה לעיתים , זה יכול להיות פעם בשבוע וזה יכול להיות פעם בחודש.
    יש מצבים שהיא קמה באמצע הלילה לשרותים.
    אני מקפידה לפני השינה שתלך לשירותים.
    לעיתים היא נרדמת בסלון אז אני לוקחת אותה מתוך שינה האם זה בסדר? אני מפחדת שהיא
    תפספס.
    השאלה האם זה נורמלי הפיספוסים האלה ?
    האם זה בסדר שאני מרימה אותה כאשר היא נרדמת?
    אשמח לתשובה יום טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילדה בת 7

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרטבת לילה

שרון באומל
    01/05/2007

שלום לך.
    במקרה של ילדה בת שבע שמרטיבה באופן קבוע, אם כי מועט, הייתי פונה לרופא המשפחה על מנת לברר את הסיבה לכך. גיל 7 הוא בהחלט גיל בו ילדה אמורה להיות גמולה. ייתכן וקיים קושי פיסי ורופא יוכל לעזור, או להפנות למומחה שיוכל לעזור. אם את חושבת שההרטבה היא על רקע רגשי (טראומה, שינוי באורך החיים, גירושים וכו') אנא כתבי לי על זה מעט ואוכל להתייחס.
    בהצלחה.
    שרון באומל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקת ברזל

ענת זפרני
    01/05/2007

שלום רב
    אני מצטרפת לדעתה של שרון לפנייה לרופא משפחה
    ילדים רבים חווים ירידה בברזל שמתבטאת בהרטבות.
    רופאי הילדים מסבירים שמדובר במנגנון מוחי שאמור להעיר אותנו כשיש לנו לחץ בשלפוחית. ילדים שסובלים מאנמיה - כל כך תשושים ועייפים ששנתם הופכת לכבדה ועמוקה - כך שהם לא מתעוררים לשרותים.
    ברזל, שניתן בטיפות או בכדור משפר פלאים את המצב ממש אחרי ימים ספורים!!
    בהצלחה!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ללא שום רקע למיטב ידיעתי

אני
    01/05/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו