איך לקרוא לחברה של אבא

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• איך לקרוא לחברה של אבא
    ליאת
    03/05/2011

אני אמא גרושה לילדה בת ארבע וחצי, הילדה מתגוררת אצלי ועל פי הסכם נמצאת פעמיים בשבוע אצל האבא. הוא חיי עם חברתו +2 ילדיה.
    ילדתי קוראת לחברה שלו אמא איני יודעת בוודאות אם זה בתמימות או שהתבקשה לכך.
    הסברתי לה פעמיים (כשהייתי נוכחת לסיטואציה) שאני אמא שלה בכל מצב גם שהיא אצל אבא, והפוך שאבא שלה הוא האבא היחידי שלה. תקופה מסויימת היא ממש ניסתה להוכיח לי שהיא קוראת בשמה ולא קוראת לחברתו אמא. ולפני שבוע שוב נפלט לה ... ילדתי הייתה נסערת ובכתה רבות. הסברתי לה שאני לא כועסת בכלל ואני אוהבת אותה ואם ככה הכי נוח לה אז שזה בסדר.
    שאלתי: האם לעזוב את הנושא ולא לגעת בו?
    האם יש צורך לדבר על כך- חשתי שהיא חשה בלבול רב

אני רוצה לציין שסה"כ הילדה חשה בבית אביה בנוח לעיתים מקנא בילדים אך ישנם יחסים טובים וסה"כ מתמודדת בצורה יפה עם נושא הגירושין, והיא ילדה שמחה ומאושרת.
    תודה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איך לקרוא לחברה של אבא

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך לקרוא לחברה של אבא - תגובה

ליאת גרוס
    04/05/2011

שלום ליאת
    זה בטח מאד קשה לשמוע את הבת שלך קוראת אמא למישהי אחרת. אני יכולה רק לתאר לעצמי וזה ממש צובט בלב.
    יפה שאת שואלת את השאלה כי זה אומר שאת גם לוקחת בחשבון את הילדה ואת רגשותיה. לדעתי , עד כמה שזה קשה, עדיף לא ללחוץ עליה ולעזוב את הנושא. היא לא אמורה בגיל זה לקחת גם את רגשותייך בחשבון. היא אכן מבולבלת כי מקבלת מסרים סותרים משני האנשים החשובים לה בעולם ואשר היא תלויה בהם.תני לה לזרום. היא תמיד תדע מי האמא האמיתית שלה. כל הכבוד לך על ההתמודדות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו