טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
ביתי בת 6.5 (כיתה א') ולאחרונה שמתי לבכי גם בימים החמים, בימי השרב היא מתעקשת ללכת לבי"הס עם חולצה ארוכה. בשיחה איתה התברר לי כי היא מתביישת מאוד בשיער שעל ידיה והיא חוששת שיקראו לה בשמות. למקומות אחרים היא לובשת חולצה קצרה. ניסיתי לדבר איתה על השוני בין בני אדם ושעליה וסמוך על חבריה (למרותשאני יודעת כמה אכזריים הם הילדים) מה לעשות??? להסיר שיער בגיל כזה? איפה הגבול... אני בספק אם אקבל סיוע ממחנכת הכיתה כך שאני די לבדי בעניין... עזרו לי!!! **אין בעיה הורמונלית-נבדק!***
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום יפה, קודם כל אם הבנתי נכון, בכלל לא ניסיתם. כומר הילדה מניחה שיצחקו עליה אבל זה עוד לא קרה. יכול להיות שבכלל לא ישימו לב ורק היא חושבת שזה נורא והיום ובולט נורא. אז אולי כדאי קצת להסתכן פעם אחת ולפחות לנסות לפני שפוחדים ממשהו שלא הוכח? אם בכל זאת זה נורא ואיום, ופוגע מבחינה חברתית, לא הייתי מזדעזעת נורא מהסרת שיער, כמו שאם היה פגם בשיניים היית מטופלת בו או פגם בראייה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד