מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- סבתא והנכדהיעל05/05/2011
שלום רב,
יש סוגיה שמעסיקה זה זמן...מדובר בקשר בין הבת שלי (בת שנה וחצי) לסבתא (אמא שלי). התופעה בקצרה- שסבתא באיזור אין אמא! אני אמא שמשקיעה כל רגע פנוי בבתי המתוקה- קוראת לה ספרים, משחקת, שרה ורוקדת ... אבל שסבתא מגיעה היא פשוט לא רוצה לבוא אליי. בנוסף כשסבתא נמצאת היא לא מוכנה לרדת לה מהידיים, לא מוכנה לאכול לבד, לשחק לבד- היא לא זזה ס"מ בלעדי סבתא. (מצב זה לא אופייני לה שהיא איתי ביום-יום, או בגן) בתי רואה את סבתא פעם בשבוע כי הסבתא גרה רחוק כך שאין קשר יומיומי.
אני חס וחלילה לא מבקרת את הקשר המדהים שיש ביניהן אבל הייתי שמחה לנסות להבין את ה"ניתוק" של בתי ממני בזמן שהסבתא מגיעה ואת חוסר העצמאות שלה כשהסבתא בסביבה.
תודה תודה
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סבתא והנכדה - תגובה
סמדר ריינר05/05/2011שלום יעל,
חושב לא להעלב. כנראה שאימך מאוד מתגעגעת אליה, וגם להיפך, ויכול להיות שמאך משדרת משהו שלא משחרר ויכול להיות שהילדה נענית לשדר וגם בעצמה מאוד שמחה לראות את סבתא. אם זה קורה רק פעם בשבוע, ולא מפריע לתפקוד הכללי של אף אחד הייתי מנסה להניח לזה. זה לא כל כך חשוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)