טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
בתי בת 6 מזה תקופה היא פורצת בבכי וטוענת שהיא שלילית באלה המילים שכלום לא מצליח לה שהיא 0 שהמורה בבה"ס לא אוהבת אותה ואף אחד לא אוהב אותה וכל לילה פורצת בבכי שהיא רוצה לישון איתי .
אני מבקשת ייעוץ בדחיפות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום מעיין, לא נתת שום פרטים נוספים על הילדה ועל המשפחה, כך שקשה להבין ממה המצב הזה נובע. בכל אופן מה שאת מתארת הוא בהחלט מצוקה קשה של הילדה, ולכן ייעוץ בפורום הוא לא מספיק למצב כזה, ואני ממליצה לך בחום לפנות איתה לטיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום מעיין, לצערי אני לא מכירה מטפלים באזור, את יכולה לפנות למרפאה לבריאות הנפש בעיר, או להתייעץ עם הפסיכולוגית החינוכית של המסגרת שבה בתך לומדת. בהצלחה.
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד