טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום , לבן שלי יש חרדה ובעיות וויסות התנהגות . זה בא לידי ביטוי בצרחות בלילות , הוא לא עבר שום טראומה , אבל כבר 4 חודשים אין לילה שהוא לא צורח , לפעמים זה במהלך השינה לפעמים הוא מתעורר וצועק שיש לו בחדר יתושים, זבובים , כלבים שממביטים עליו וכו, בטיולי טבע עם אנחנו פוגשים זבובים , יתושים או כלבים הוא צועק ובוכה. אתמול היתי אצל פסיכולוג דרך קופת חולים ודוקטור המליץ לי על טיפול פסיכולוגי, אך זה קצת יקר לי כרגע ולכן אשמח להצעה איך אנחנו אמורים להתנהג ולטפל בנושא . עוד פרט , נולד לנו עוד בן לפני כ4.5 חודשים , אבל חרדות היו לו גם לפני . תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום אלינה, אם פגשו אתכם והמליצו לכם על טיפול פסיכולוגי, ייעוץ בפורום לא יכול להחליף את זה. זה לא נכון שטיפול חייב להיות יקר כיוון שיש מרפאות ציבוריות שבהן הטיפול הוא בחינם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד