מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עצביםהילי07/05/2011
יהונתן בן 5 ילד מקסים ונבון.
לאחרונה יהונתן מצוי בהתקפי זעם נוראים כלפי כולנו, אבא אמא ואחות. התפרצויות של צעקות חזקות מילים לא יפות ואפילו מכות. חוסר התחשבות, רוצה משהו ואם לא מקבל או צריך להמתין, אין לו סובלנות, ואז הזעם יוצא ופשוט ילד חמום ועצבני שלא שולט ברגשותיו.
בבקרים קשה לו לקום כועס וכולנו מתחילים את היום בעצבים.
אנחנו מנסים לחבק לדבר, לא עוזר הוא חוזר לסורו.
משחוזרים מהגן, אני מנסה לחבק לדבר לאהוב, ואיכשהו זה חוזר לצעקות לכעסים.
עוד דבר, הניקיון חשוב לו מאוד ברמה הגבוהה + כל הזמן שוטף ידיים לא אוהב שנוגעים בו כו...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עצבים - תגובה
סמדר ריינר08/05/2011שלום הילי,
נשמע שיש בעיה בבית בנושא הגבולות והסמכות ההורית (כשילד מתפרץ אחרי שלא קיבל מה שהוא רוצה, חיבוק והסבר הם לא התגובה הנכונה. אני לא אומרת שחייבים לכעוס נורא או להעניש אבל גם לא לחבק).
כמו כן את מתארת חרדה שבאה לידי ביטוי בהתנהגות אובססיבית לניקיון.
אנא פנו בהקדם לטיפול בילד שמשלב הדרכת הורים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה למענה של סמדר
הילי08/05/2011ההודעה היא לסמדר.
למי אני פונה ובאיזה ענין אני פונה? זאת אומרת מה אני אומרת כאשר אני פונה? לפסיכולוגית רגילה?
בברכה הילי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה למענה של סמדר - תגובה
סמדר ריינר08/05/2011שלום הילי,
את יכולה לפנות לפסיכולוג קליני או חינוכי, או לפסיכותרפיסט שעובד עם ילדים ועושה גם הדרכת הורים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)