עצבים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• עצבים
    הילי
    07/05/2011

יהונתן בן 5 ילד מקסים ונבון.
    לאחרונה יהונתן מצוי בהתקפי זעם נוראים כלפי כולנו, אבא אמא ואחות. התפרצויות של צעקות חזקות מילים לא יפות ואפילו מכות. חוסר התחשבות, רוצה משהו ואם לא מקבל או צריך להמתין, אין לו סובלנות, ואז הזעם יוצא ופשוט ילד חמום ועצבני שלא שולט ברגשותיו.
    בבקרים קשה לו לקום כועס וכולנו מתחילים את היום בעצבים.

אנחנו מנסים לחבק לדבר, לא עוזר הוא חוזר לסורו.
    משחוזרים מהגן, אני מנסה לחבק לדבר לאהוב, ואיכשהו זה חוזר לצעקות לכעסים.
    עוד דבר, הניקיון חשוב לו מאוד ברמה הגבוהה + כל הזמן שוטף ידיים לא אוהב שנוגעים בו כו...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עצבים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עצבים - תגובה

סמדר ריינר
    08/05/2011

שלום הילי,
    נשמע שיש בעיה בבית בנושא הגבולות והסמכות ההורית (כשילד מתפרץ אחרי שלא קיבל מה שהוא רוצה, חיבוק והסבר הם לא התגובה הנכונה. אני לא אומרת שחייבים לכעוס נורא או להעניש אבל גם לא לחבק).
    כמו כן את מתארת חרדה שבאה לידי ביטוי בהתנהגות אובססיבית לניקיון.
    אנא פנו בהקדם לטיפול בילד שמשלב הדרכת הורים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה למענה של סמדר

הילי
    08/05/2011

ההודעה היא לסמדר.

למי אני פונה ובאיזה ענין אני פונה? זאת אומרת מה אני אומרת כאשר אני פונה? לפסיכולוגית רגילה?

בברכה הילי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה למענה של סמדר - תגובה

סמדר ריינר
    08/05/2011

שלום הילי,
    את יכולה לפנות לפסיכולוג קליני או חינוכי, או לפסיכותרפיסט שעובד עם ילדים ועושה גם הדרכת הורים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו