נער פרובוקטיבי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• נער פרובוקטיבי
    האש
    08/05/2011

יש לי נכד שמאז ומתמיד גדל איתנו, עם הבנות שלי ואמא שלו, האבא שלו לא שומר איתו על קשר הדוק, והאמא (בתי) נפטרה לפני כשנתיים +.
    בנה (הנכד), נער פרובקטיבי ואוהב ליצור עניין סביבו,
    המכנסיים שלו יושבים על מתחת לתחתונים, והוא נהנה שמסתכלים עליו שרואים את איבר המין בולט ושהמכנס יורד לגמרי עד לסוף התחתונים, צבע השיער שלו מובהר, הוא משתמש במייקאפ, מתעטר בפירסינגים ומצטלם בעירום כמעט מלא, ששמתי לב בימים האחרונים שהוא מפרסם בפרופילים אינטרנטים חברתיים, חשוב לי לציין שהחברים שלו הם לא ככה, הוא היחידי מבינהם שמנסה להתלבט ולהבליט את עצמו, להיות שונה, הבגדים שלו לא ממש רגילים, הוא לא משתמש בסמים, וזה נבדק לעומק, הוא מעשן סיגריות ושותה לעתים רחוקות אלכוהול, הבנתי שמסיבות הוא מוריד את המכנסיים והחולצה ונשאר עם נעליים ותחתונים בלבד, הוא נהנה מלעצבן אנשים דרך הדעות שלהם, אנשים שיאהבו למשל חיות, הוא יגיד להם שהוא נגד צער בעלי חיים,
    בתקופה האחרונה הדאיג אותי משהו קצת יותר רציני, בכך שהוא לקח מגן דויד ומצא "ציור" של צלב בתוך המגן דויד, הוא יצר את זה משיפודים והדביק, ולאחר מכן צילם איך הוא שורף את שניהם
    הוא אמר שזה הדרך 'לסמל' את החיבור בין הדתות, מה לעשות? יש משהו מדאיג או שזה נער מתבגר בדרך משלו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נער פרובוקטיבי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נער פרובוקטיבי - תגובה

סמדר ריינר
    08/05/2011

שלום לך
    נראה לי שהדברים שאת מודאגת מהם הם ל אבהכרח המדאיגים באמת. דווקא הצלב והמגן דוד זה נראה בעיני פחות מדאיג, גם הפרובוקטיביות. ההצנהגות המינית לעומת זאת כן.
    לא ציינת מה גילו, אני מבינה שהוא מתבגר. אני מציעה שתפנו לייעוץ יותר מעמיק בנוגע אליו. גם אם הוא לא מוכן לבוא, תלכו אתם בתור מי שמגדלים אותו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו